kedd, június 28, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapIndyCarKülönválik a Vasser Sullivan és a Dale Coyne Racing

Különválik a Vasser Sullivan és a Dale Coyne Racing

- Hirdetés -

Négyéves partnerségnek vet véget és folytatja külön utakon az IndyCar két istállója, a Vasser Sullivan Racing és a Dale Coyne Racing.

A partnerség felbontásának kezdeményezője utóbbi istálló volt. A DCR a 18-as rajtszámú autót ezentúl a HMD Motorsportsszal közösen készíti fel. A Dale Coyne Racing egyik versenyzője egyébként már megvan Takuma Sato személyében. Az emlegetett 18-asba sajtóhírek szerint az Indy Lightsban idén másodikként záró David Malukas a legnagyobb esélyes.

- Hirdetés -

“A Vasser Sullivan Racing szeretné megköszönni a Dale Coyne Racingnek ezt a négyéves együttműködést”áll a csapat közleményében. – “Továbbra is szeretnénk az IndyCarban is versenyezni, de ezzel együtt a legjobbakat kívánjuk Dale-nek és a csapatnak is.”

A DCR részéről is békés az elválás: “Nagyszerű és sikeres időszakot töltöttünk együtt. Nagyra értékeljük Jimmy és Sulli erőfeszítéseit a 18-as autóért. Hálásak vagyunk ezért a négy együtt töltött szezonért. Tudjuk, hogy szeretnének több energiát fordítani a sportautós elfoglaltságaikra. Éppen ezért nagyon szurkolunk nekik gyári Lexus-istállóként és minden egyéb jövőbeli projektjükben.”

- Hirdetés -

A 18-as rajtszámú autóban egész szezonban ülő Ed Jones legjobb eredménye 2021-ben egy hatodik hely volt Nashville-ben. Az emirátusi versenyző tizenkilencedikként zárta a szezont.

- Advertisement -
SourceRacer

Friss