back to top
vasárnap, július 21, 2024

Megszűnik a Digi Sport, de új csatorna is születik MATCH4 néven

Dátum:

Megosztás:

A Digi a megszűnő csatornák helyére veszi be kínálatába az ARENA4-et, illetve újonnan induló testvércsatornáját, a MATCH4-et. Itt kapnak majd helyet az amerikai autóverseny-sorozatok.

- Reklám -

A Network4 égisze alá tartozó ARENA4, illetve ARENA4+ az amerikai autósport otthona. Az IndyCar, valamint a NASCAR-rajongók, benne a 500miles.hu olvasóival itt követhették a tengerentúli sorozatok versenyeit 2022-ben is.

- Reklám -

A Network4 csoport most egy új sportcsatornával, a MATCH4-gyel bővül, ez a kettő pedig a Digi kínálatában a megszűnő Digi Sport csatornákat váltja majd utóbbiak megszűnésekor, augusztus ötödikével.

„A Network4 csoport ARENA4 sporttévéje és újonnan induló, MATCH4 sportcsatornája váltják a DIGI SPORT augusztus 5-től megszűnő saját gyártású adóit” – áll a Network4 közleményében. „A DIGI Magyarország és az Invitel augusztus 5-től felveszi kínálatába a népszerű ARENA4 és az újonnan induló MATCH4 sportcsatornákat, ezzel párhuzamosan a saját gyártású és évek óta veszteségesen működő DIGI Sport három adója beszünteti adását. A népszerű utánpótlás magazint, a Nap Hősét, a Magyarországon elsők között a DIGI és Invitel előfizetőinek elérhető MATCH4 (és az ARENA4) sugározza majd.

- Reklám -

A MATCH4 elsősorban a közkedvelt nemzetközi labdarúgó bajnokságok közvetítése köré épül, emellett láthatók lesznek darts (PDC) és kiemelt technikai sportesemények (NASCAR, IndyCar, Superbike) közvetítései is” – fogalmaznak az új csatorna indulásával kapcsolatban.

Az IndyCar-szezon már nyolc futamon túl van, ezek után Marcus Ericsson vezet 293 ponttal. A svéd a legutóbbi futamon, Road Americán másodikként ért célba Josef Newgarden mögött. A NASCAR Cup Series jelenlegi éllovasa a legutóbbi maratoni Nashville-i futamot megnyerő 2020-as bajnok, Chase Elliott.

Lapcsaládunk másik tagja, a P1race.hu olvasóközönsége is az ARENA4-en, illetve a MATCH4-en követheti majd a maga kedvenc versenysorozatait, a MotoGP-t, illetve a Superbike-világbajnokságot.