vasárnap, április 21, 2024

Marad helyén az Andretti balhés hírű újonca

Dátum:

Megosztás:

Kiderült a negyedik Andretti Honda sorsa is a jövő évi IndyCar szezonra: ugyan Rossi távozik és Kirkwood jön, más változás nem lesz.

- Reklám -

A kérdéses elem eddig a kanadai Devlin DeFrancesco sorsa volt, aki eddig finoman szólva sem parádézott. Sokszor a 20. helyet sem érte el, és messze elmarad csapattársaitól a bajnokságban. Év elején pedig Texasban még egy baleset negatív főszereplője is volt.

- Reklám -

Bár eredetileg kétéves szerződést írtak alá a felek, év közben nyilvánosságra került a tény, hogy az Andretti több pilótának is felajánlotta már DeFrancesco autóját. Most már azonban nem hagyott kétséget a csapat afelől, ki ül majd az autóikban 2023-ban.

„Ahogy korábban megerősítettük, már leszerződtünk a 2023-as pilótáinkkal. Köztük pedig Devlin is ott van.” emelte ki az új információt az Andretti Autosport szóvivője.

- Reklám -

„Sokat fejlődött újonc évében, és kíváncsian várjuk vagyunk, mit hoz a második közös év.”

A rázós szezonkezdet ellenére nem olyan rossz a helyzet, mint ahogy a pontok mutatják, a 22 éves kanadai újonc szezonja második felében egyre jobb eredményeket ért el. Legutóbb a kaotikus versenyen Gatewayben a 12. helyet szerezte meg, eddigi legjobbját produkálva.