vasárnap, június 26, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapIMSAKét BMW-t is megbüntették a Long Beach-i időmérő után

Két BMW-t is megbüntették a Long Beach-i időmérő után

- Hirdetés -

Két BMW-t is megbüntettek az IMSA hétvégi, Long Beach utcáin megrendezésre kerülő futamának kvalifikációja után.

A 25-ös rajtszámú BMW M Team RLL M4 GT3-as és a 96-os rajtszámú Turner Motorsport M4 GT3-as versenygép három körét is elvették, mert megsértették az IMSA GTD technikai szabályait, amelyek a motor maximális fordulatszámára vonatkoznak.

- Hirdetés -

A büntetés utáni rajtpozíciókat hivatalosan még nem erősítették meg, de úgy tűnik, hogy a 25-ös rajtszámú autó a 25. helyre esik vissza összességében és a hatodik helyre a GTD PRO-ban, míg a Turner Motorsport versenyzője várhatóan a 19. helyre esik vissza a rajtrácson és a nyolcadik helyre a GTD-ben.

Korábban már megírtuk, hogy a DPi kategóriában Sebastien Bourdais vezérletével a Ganassi Cadillac Racing 01-es autója várhatja az élről a rajtot, míg a GTD Pro kategóriában Jordan Taylor kormányozta pole pozícióba a Corvette-et.

- Hirdetés -

A 100 perces Acura Grand Prix of Long Beach magyar idő szerint szombaton 23 órakor kezdődik majd, az eseményt pedig az IMSA TV-n lehet majd követni.

- Advertisement -
SourceRacer
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss