vasárnap, június 26, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapIndyCarEnyhe nézettség csökkenés az IndyCar-ban és a NASCAR-ban is

Enyhe nézettség csökkenés az IndyCar-ban és a NASCAR-ban is

- Hirdetés -

Megkezdődött a versenyzés hónapja, május, és az amerikai nézettség alig változott tavalyhoz képest, bár enyhén csökkenő tendenciát mutatott.

A NASCAR Cup Series Kansas-i fordulója a ShowBuzzDaily adatai szerint 1,43-as nézettséget és 2,337 millió háztartási nézőt ért el az FS1 csatornán.

- Hirdetés -

Ez hasonló volt a tavaly ezen a hétvégén futott doveri számokhoz (1,45/2,431 millió), szintén a Fox kábelcsatornán, valamint a múlt héten Darlingtonban (1,45/2,614 millió) az FS1-en.

A Camping World Truck Series szombat esti kansasi futama az FS1-en átlagosan 0,37/660 000 nézőt ért el, ami nézettségben azonos a múlt heti péntek esti darlingtoni futamhoz képest (0,37/583 000).

- Hirdetés -

Az ARCA Menards Series szombat délutáni kansasi futama az FS1-en átlagosan 0,26/440 ezer nézőt ért el).

Az NTT IndyCar Series visszatért az NBC-re, és az indianapolisi épített pályán átlagosan 0,60/998,000 nézőt ragadott meg. A tavalyi Indy GP, amely szintén az ingyenesen fogható NBC-n volt látható, átlagosan 0,64/1,027 millió nézőt hozott.

Az IMSA versenyét az NBC teljes egészében a Peackock nevű streaming szolgáltatásán sugározta, ezért erről nincsenek adatok.

- Advertisement -
SourceRacer
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss