vasárnap, június 26, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapIndyCarBajnokságon kívüli csapat két autót is indít az Indy 500-on

Bajnokságon kívüli csapat két autót is indít az Indy 500-on

- Hirdetés -

A Dreyer & Reinbold Racing jövőre nem indít egyetlen autót sem a teljes IndyCar szezonban, azonban az Indy 500-as versenyen beugranak két autóval is.

A 2013 óta pénzügyi nehézségekkel küzdő csapat azóta is mindig ott volt az évad legfontosabb versenyén. Tavaly egyetlen autójukat Sage Karam a hetedik helyre kormányozta be.

- Hirdetés -

2022-ben emelnek a téten, második autójukat pedig Santino Ferrucci vezeti majd. Az amerikai idén öt versenyen kapott lehetőséget, és sosem végzett a 11-nél rosszabb helyen.

„Úgy hisszük, az ő tehetségük és értékük segít majd elérni a végső célt, hogy megnyerjük a leglátványosabb versenyt.” – ismertette az egyértelmű célt a csapattulajdonos, Dennis Reinbold.

- Hirdetés -

„Mi a DRR-nél egyetlen céllal csiszoltuk az Indy 500-as programunkat, hogy győzzünk. Sage és Santino kivételes tehetségek, ők jelentik számunkra a kulcsot a sikerhez.”

Ferrucci hiába teljesített jól 2021-ben, nem kapott ülést, és egyedül az Indy 500 szerepel eddig a programjában.

„Nincs annál jobb, ha az ember egy olyan csapathoz csatlakozik, akik ilyen magas munkamorállal dolgoznak. Ahogy odafigyelnek a részletekre, azzal felveszik a versenyt a nagycsapatokkal.” – emelte ki a tavalyi nagy verseny 6. helyezettje.

- Advertisement -

Friss