back to top
csütörtök, július 25, 2024

Az Ed Carpenter Racing 2022-re is hozott egy kriptovaluta-szolgáltatót

Dátum:

Megosztás:

Ed Carpenter istállójában így a 20-as rajtszámú autóban is lesz egy teljes szezonos versenyző Conor Daly személyében a 2022-es IndyCar-szezonban.

- Reklám -

Conor Daly az elmúlt két szezonban valamilyen formában mindig az Ed Carpenter Racing versenyzője volt, de soha nem a teljes szezon során. Dalynek mindkét ECR-es szezon során osztoznia kellett a 20-as rajtszámú autón, amelybe az oválokon a csapatfőnök-tulajdonos Carpenter ült be. Ezeken a futamokon Daly ideiglenesen a Carlinnál talált magának helyet.

- Reklám -

Daly 2017 után először teljes szezont teljesíthet adott csapatánál, köszönhetően az ECR és a BitNile szponzori megállapodásának. A BitNile fő profilja az ipar 4.0, illetve nagyrészt decentralizált pénzügyi szolgáltatásokkal (angol terminológia szerint DeFi) foglalkozik. Ebbe tartozik az energiahatékony kriptobányászat is, valamint van egy nagy sűrűségű saját adatközpontjuk is.

A BitNile alapítója és jelenleg is első embere, Milton „Todd” Ault így fogalmazott: „Mindig is nagy rajongója voltam az IndyCarnak. Éppen ezért büszke vagyok arra, hogy sikerült összehozni ezt a megállapodást az Ed Carpenter Racinggel. Kézenfekvő volt, hogy egy másik indianai üzlet mellé társuljunk. A BitNile lételeme és üzleti felfogása is a kockázat, ezt pedig az ECR és Conor Daly is osztja.

- Reklám -

A Bitnile első szponzorációjának kedvezményezettje tehát Conor Daly lesz. „Az, hogy én képviselhetem a BitNile-t az autómon történő megjelenésével, mindenképp életem egyik legfontosabb lehetősége. Hihetetlen megállapodás ez, amivel rengeteget fejlődhetünk és győzelmekért harcolhatunk! Emellett nagyon boldog vagyok, hogy az egész szezonban itt lehetek majd az Ed Carpenter Racingnél. 2017 óta először adódik számomra ilyen lehetőség, így érthetően nagyon hálás vagyok ezért. Hiszek a csapatban, és hogy jobbak lehetünk. Alig várom már!”

Ed Carpenter nem először állapodott meg kriptovaluta-szolgáltatóval, tavaly a Bitcoin szponzorálta Rinus VeeKay 21-es rajtszámú autóját. A két teljes szezonos versenyző, Daly és VeeKay mellett a csapatfőnök egy harmadik autóban indulhat az idei Indy 500-on. A többi oválon még nem tudni, hogy indul-e ő is.