back to top
péntek, június 21, 2024

Típust vált, márkát nem a Turner Motorsport

Dátum:

Megosztás:

Hat év után cseréli le M6-osait a Turner Motorsports és vált M4-ekre a 2022-es IMSA-szezon előtti felkészülés során.

- Reklám -

Évek stabilitása után vált M4-es BMW-kre a Turner Motorsport a 2022-es IMSA-szezon GTD kategóriájára készülve. Ezeket az istálló már tesztelte is, hamarosan, a daytonai 24 óráson pedig jöhet majd az éles bevetés is. A versenyzők maradnak Bill Auberlen, Robby Foley, Michael Dinan és Jens Klingmann.

- Reklám -

A 2022-es szabályokkal remélhetőleg egyenlő esélyekkel tudunk majd mindenki ellen versenyezni” – reménykedik az új korszak hajnalán a csapatfőnök Will Turner. „Remélhetőleg minden megfelelően ki lesz egyensúlyozva az Arany és az Ezüst kategória versenyzői számára a Platinum nevezőivel szemben. Auberlen és Foley párosa ráadásul megállja a helyét bárki ellen, így sokat várunk 2022-től.”

Dinan a daytonai 24 óráson először szerepelhet majd, és ő lesz a harmadik versenyző Sebringben, Watkins Glenben és Road Atlantán is. A szezon későbbi során Dinan és Foley ráadásul egy második M4-est is vezethetnek majd az SRO GT World Challenge Championship keretein belül.

- Reklám -

Michael tavaly rengeteget fejlődött Bobby mögött, éppen ezért jók a kilátásaink az ő hozzájárulásával” – mondja Turner. „Jens már régóta velünk versenyzett az M6-osokkal, például a 2017-es Road America-győzelem során is. Ráadásul gyári versenyzőként rengeteget segített az új M4-ek fejlesztésében is. Óriási az összhang ebben a felállásban.”

A csapat nemrég új székhelyre költözött a New Hampshire-i Newtonba, emellett pedig megszerezte versenymérnöknek Jay O’Connellt is.