back to top
vasárnap, május 19, 2024

Megmutatta új, rózsaszín gúnyáját a Meyer Shank Racing

Dátum:

Megosztás:

Bemutatta az új szponzorral érkező új fényezését az IMSA 2022-es szezonjában a csúcskategória DPi-ben szereplő Meyer Shank Racing.

- Reklám -

A Meyer Shank Racing megmutatta új autómintázatát a 2022-es IMSA-szezonra készülve. Az már korábban ismert volt, hogy az autót az alapfelállás szerint Tom Blomqvist és Oliver Jarvis vezeti majd, a Michelin Endurance Cup-versenyekre kiegészülve  a négyszeres Indy 500-győztes Hélio Castronevesszel. Az MSR hamarosan a negyedik versenyzőjét is bejelenti a várakozások szerint.

- Reklám -

Az új fényezés az új szponzor Arctic Wolf érkezésével vált indokolttá. A kiberbiztonsággal foglalkozó cég logója szerepel majd a 2022-es IndyCar-szezon során induló MSR-autókon is.

Nagyon izgatottak vagyunk az újabb többéves szponzori támogatás tető alá hozása után” – fogalmazott a társ-csapattulajdonos Mike Shank. „Ezzel folytatni tudjuk a növekedést és a fejlődést. Az Arctic Wolf nagyon tehetséges és versenyszellemmel alaposan megáldott emberei állandóan problémákat oldanak meg, így adott volt a kapcsolat. Ez mindkét fél előtt lehetőségeket nyithat majd meg, tekintve, hogy például az IndyCarban szereplő Meyer Shank Racing-autóinkon is ott lesznek a cég logói.

- Reklám -

A Meyer Shank Racing a Dane Cameron-Olivier Pla-Juan Pablo Montoya trióval a volánnál negyedik helyen zárta a tavalyi daytonai 24 órást. Az IndyCarban az istálló autójában szerezte meg Hélio Castroneves rekordbeállítást jelentő, negyedik Indy 500-győzelmét 2001, 2002 és 2009 után.