szombat, szeptember 23, 2023

Jordan Taylor SZENZÁCIÓS reakciója a rivális szóbeli inzultusára

Dátum:

Megosztás:

A Turner Motorsport csúnyán bemószerolta Jordan Taylort, aki twitteren a Laguna Seca-i verseny után reagált a vádakra.

- Advertisement -

Taylor 3-as rajtszámú Corvett-je a verseny elején ért össze a Turner Motorsport BMW-jével.

- Advertisement -

Az IMSA legnépszerűbb versenyzője, és Wayne Taylor legkevésbé kedvelt fia miatt most elhajlott az első felfüggesztésünk, és a verseny végééig így kell majd mennünk. Vizsgálják az esetet” – füstölögtek twitteren Turnerék.

A közösségi médiában óriási népszerűségnek örvendő pilóta a verseny után szokásos humoros formájában válaszolt a fanyalgó Turner csapatnak.

- Advertisement -

Nehéz napunk volt a pályán, de örülök, hogy szereztünk néhány értékes pontot, valamint én magam két új titulussal távozhatok Laguna Secából” – írta twitteren az „IMSA legnépszerűbb versenyzője” és „Wayne Taylor legkevésbé kedvelt fia” egy videó kiséretében.

A 3-as rajtszámú Corvette Racing csapat a kategória 4. helyén fejezte be a vasárnapi futamot a GTD Pro kategóriában, míg a Turner Motorsport 96-os autója végül a 3. lett a GTD osztályban.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.