csütörtök, június 8, 2023

Demi Lovato forró képeket posztolt Danica Patrick pólójában

Dátum:

Megosztás:

Lehet, hogy Danica Patrick már nem versenyez a NASCAR-ban vagy az IndyCarban, de ez nem jelenti azt, hogy eltűntek a rajongói.

- Advertisement -

Sőt, úgy tűnik, az egykori Disney-sztár, ma már a pop világ egyik legmeghatározóbb arca Demi Lovato is hatalmas szimpatizáns. Az énekesnő nemrég posztolt képeket egy fotózásról, amelyen Danica Patrick pólóját viselte.

- Advertisement -

Patrick láthatóan nagyon örült, hogy az egykori Disney-sztár az ő pólóját viseli. Hogy Lovato új rajongója-e, az már egy teljesen más kérdés.

Az egykori versenyző így nyilatkozott: „Ezek azok a pillanatok az életben, amikor igazán menőnek érzem magam. Ráadásul még sosem nézett ki ilyen dögösen a pólómban senki!

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.