back to top
vasárnap, május 26, 2024

Elképesztően szerencsétlenül járt a Corvette Long Beach-en

Dátum:

Megosztás:

A Corvette Racing egy valószínűsíthető GTD Pro győzelmet dobott el, miután egy furcsa boxutcai incidens után áthajtásos büntetést kapott.

- Reklám -

Jordan Taylor szerint a 3-as rajtszámú Chevrolet Corvette C8.R GTD jobb első, elszabaduló kerékanyája, amely a Pfaff Motorsports Porsche 911 GT3 R hűtőjébe csapódott, egy „véletlen baleset” volt, amely végül a Corvette Racingnek a győzelembe került.

- Reklám -

A furcsa bokszutcai incidens miatt a Corvette-et áthajtásos büntetéssel sújtották, amiért a csapat „elvesztette az irányítást a felszerelés felett” a kiállás során, így végül a Jordan Taylor és Antonio Garcia vezette csapat a harmadik lett

Mindent összevetve, ez egy elég jó mentés volt ahhoz képest, hogy mi történt velünk” – mondta Taylor.

- Reklám -

Sajnos, azt kell, hogy mondjam, elbuktuk a győzelmet, mivel nagyon erős autónk volt. Nehéz lenyelni ezt a keserű pirulát, hogy nem sikerült maximalizálni a pontokat.

Összességében tisztességes előnyünk volt az elején, szerencsére a büntetés nem tette tönkre annyira a versenyünket, mint amennyire tönkretehette volna. Ez egy véletlen baleset volt. Sajnálatos, hogy pont a versenyen történt ilyen.

A Corvette büntetését kihasználva a The Heart of Racing megszerezte első GTD Pro osztályú győzelmét Alex Riberas és az Aston Martin gyári pilótája, Ross Gunn vezetésével, a pontversenyben azonban a Corvette Racing vezet.

A következő versenyt május 1-én rendezik Laguna Secában.