szombat, április 20, 2024

Joey Logano: Legközelebb majd nagyobbat ütök

Dátum:

Megosztás:

Logano elismerte, nagyobbat kellett volna löknie a győztes William Byronon a vasárnap éjszakai Martinsville-i versenyen.

- Reklám -

Igen, nagyobbat kellett volna löknöm rajta” – mondta nevetve a Joey Logano a második helyezését követően.

- Reklám -

Ezzel az autóval egy kicsit keményebben kell ütni őket, úgy tűnik, de ez volt minden, amit tehettem, hogy elkapjam őt. Ez volt a nehéz rész – az ő autója biztosan jobb volt az enyémnél a kanyarokban.

A Hendrick autói egész évben ebben voltak erősek; mindenkinél keményebben mennek be a kanyarba. Szóval mindent megtettem, hogy utolérjem őt.

- Reklám -

Elérni őt, megtámaszkodni rajta, én pedig megpróbáltam bevenni a kanyart, ez egyszerűen túl sok volt, és nem tudtam megcsinálni.

Az utolsó két körre Byron külső oldalán indulva Logano az újraindításnál be tudott húzódni Byron mögé a 2-es kanyarban.

Logano ezután úgy érezte, hogy Byron elrontotta a 4-es kanyart a fehér zászlóra fordulva, és úgy gondolta, hogy ez volt az a lehetőség, amire várt.

Azt gondoltam, hogy eljött a nagy esélyem” – mondta Logano. „Bementem az 1-es kanyarba az utolsó körben, és megpróbáltam őt kibillenteni. Ő azonban ügyesen fékezett, és jól védekezett.

Logano és a 22-es csapat az utolsó szegmensben kapott erőre. Logano volt az, aki képes volt megtörni a Byron és Chase Elliott addigi dominanciáját, és végül ez egy második helyet eredményezett neki a Martinsville Speedway-en.