back to top
péntek, június 21, 2024

A legendás versenyzőhölgy összetörte, a csapat megpróbálja összerakni

Dátum:

Megosztás:

A Hardpoint csapat kénytelen volt egy tartalék Porsche 911 GT3R alvázra váltani miután az egyik edzésen Katherine Legge összetörte az autót.

- Reklám -

A Rob Ferriol, Katherine Legge és Stefan Wilson által használt No. 99-es GTD versenyautó elég csúnyán összetört, így a szerelők nagy feladat előtt állnak.

- Reklám -

Legge a 17-es kanyarban ütközött a csütörtöki esti szabadedzésen a Sebringi 12 órás versenyen. Bár a sérülés kezdetben nem tűnt különösebben súlyosnak, a csapat később felfedezte, hogy az alváz megsérült.

Szerencsére a csapat rendelkezésére állt egy tartalék autó, amely a helyszínen volt, de az összes jó alkatrészt át kellett helyezni az összetört autóból az újba.

- Reklám -

A csapat éjfélig a paddockban volt, hogy szétszerelje az összetört autót, majd reggel 8 órakor visszatértek, hogy összeszereljék az újat.

A 99-es rajtszámú autó lemaradt a péntek reggeli kvalifikációról, de a csapat arra számít, hogy a szombat reggeli bemelegítésre már készen lesz az autó, és nem lesz szükség még egy éjszakai szerelésre.

Úgy tűnt, hogy a csapat péntek délutánra jó előrehaladást ért el, és arról számoltak be, hogy a padlólemez az egyik legbonyolultabb feladat, amit még el kell végezni.

Katherine Legge a tengerentúl egyik legnagyobb tiszteletben álló hölgyversenyzője. A 41 éves sofőr karrierje 2000-ben kezdődött, és megjárta a világ legnagyobb szériáit, többek közt a DTM-et, a NASCAR-t, az IndyCar-t, és a Formula E-t is, valamint járt már Le Mans-ban is.