csütörtök, február 22, 2024

Bubba Wallace: Egy igazi vesztes vagyok!

Dátum:

Megosztás:

Bubba Wallace „csak” második helyet ért el a Michigan International Speedwayen, és utána vállalta a felelősséget ezért.

- Reklám -

A vasárnapi második helyezés Wallace legjobb szezonbeli eredményét hozta, és ez volt a negyedik egymást követő top 10-es finise.

- Reklám -

A pole-ból induló versenyző azonban egy gyors Toyota Camryvel rendelkezett, és úgy érezte, elszalasztotta a lehetőséget, hogy nem nyerte meg a versenyt, és utána rádión keresztül bocsánatot kért csapatától, mondván, hogy cserbenhagyta a 23-as rajtszámú csapatot.

A csapat azonban hallani sem akart erről, és közölte versenyzőjével, hogy nem csinált semmi rosszat. Wallace 22 kört vezetett a pole-ból és egész délután az élmezőnyben haladt.

- Reklám -

Wallace az utolsó újraindítás után visszacsúszott a harmadik helyre, és sokáig Larsonnal és Joey Loganóval küzdött.

Amikor 18 körrel a vége előtt visszaszerezte a második helyet, Wallace több mint hat másodperccel volt lemaradva Harvick mögött, és nem tudta behozni a lemaradást.

„Csak végigjátszottam mindent a fejemben, hogy mit tehettem volna másképp” – mondta Wallace a verseny után.

Az újraindításnál jó pozícióban voltam. Aztán túl sokáig versenyeztem a Larsonnal és Loganoval… azt hiszem Logano ma szerzett magának egy új Fordos szerződést, mert miatta nyert Harvick.

„Mindent egybevetve, egy hihetetlen hétvégénk volt. Nagyra értékelem a csapatomat. Bárcsak a győztesek útjára tudtuk volna vinni a Toyotát. Ez egy darabig nyomni fogja a lelkemet. Egy vesztes vagyok. Mindenkit cserben hagytam.”

Bár Wallace csalódott volt az összesített eredmény miatt, a csapatfőnöke, Bootie Barker és a csapat társtulajdonosa, Denny Hamlin emlékeztette őt a kiváló szereplésére.

Egyszerűen nagyszerű munkát végeztem egész hétvégén” – mondta Wallace. „Pokolian jó munkát végzett az egész csapat.”

Szóval, sok pozitívum van ebben, de én olyan ember vagyok, aki inkább a negatívumokat nézi, mint a pozitívumokat. Ezen változtatnom kell, de nagyon akarok nyerni, és ez volt a legjobb lehetőségem idén.