szombat, február 24, 2024

Frissítésként jön a Next Gen autó a NASCAR 21: Ignition-be

Dátum:

Megosztás:

A frissítés a Daytona 500-as szezonnyitó előtt érkezik, ahol a Live Fast Motorsports a NASCAR 21: Ignition festéssel fog versenyezni.

- Reklám -

A Next Gen autó frissítése 2022. február 17-én, csütörtöktől lesz elérhető egy új „Test Drive mód” keretében a játékosok számára minden platformon (PlayStation, Xbox és PC).

- Reklám -

A Next Gen autófrissítés éppen időben érkezik a 2022-es NASCAR szezon kezdetére és annak első futamára – a Daytona 500-ra -, amelyet 2022. február 20-án, vasárnap rendeznek meg.

Mivel a Next Gen autók bemutatkozását hatalmas várakozás övezi, ezért a Motorsport Games már a megjelenés óta dolgozik az autók NASCAR 21: Ignitionbe való implementálásán.

- Reklám -

A játékosok a Live Fast Motorsports 78-as rajtszámú Next Gen autóját vezethetik a játékban a vadonatúj Test Drive módban.

Fejlesztőcsapatunk nem is lehetne boldogabb, hogy a Next Gen autókat hozzáadhatjuk az Ignition jelenlegi verziójához, különösen a 2022-es NASCAR-szezon kezdete előtt” – mondta George Holmquist, a Motorsport Games kiadói és marketing alelnöke.

Gondoskodtunk róla, hogy a Next Gen autót a lehető legközelebb hozzuk a valós életben létező megfelelőjéhez, és alig várjuk, hogy mindenki hozzászokjon a legújabb stock car vezetéséhez a játékban, ahogyan a versenyzők is a valóságban.

Nemcsak az otthoni felhasználók használhatják majd a Next Gen autókat a játékban, hanem a Daytona 500 versenyhétvégére kilátogatóknak is lehetőségük lesz kipróbálni azt autót a helyszínen található eNASCAR Arcade-ban

Emellett a rajongók a NASCAR 21: Ignition ingyenes játékhétvégéjével indíthatják a 2022-es NASCAR-szezont, amely 2022. február 17-20. között lesz elérhető az Xbox platformon.

A Daytona 500 hétvégéjén a Live Fast Motorsports a Motorsport Games-szel való együttműködésének második évét is elindítja, és a 78-as rajtszámú Ford Mustangon egy NASCAR 21: Ignition és Xbox témájú festéssel fog versenyezni.

Ez az első abból a hét kiválasztott versenyből, amelyen B.J. McLeod 78-as rajtszámú autója a Motorsport Games által ihletett festést viseli majd az idei szezonban.

E-Sport rovatunk partnere a Magyar iRacing HQ.