back to top
csütörtök, május 30, 2024

Teltház fogadja a mezőnyt a Daytona 500-on

Dátum:

Megosztás:

Minden jegy elkelt a soron következő, azaz szám szerint a 64. Daytona 500-as futamra.

- Reklám -

A lelátókra, a lakókocsis kempingbe, a Fanzone-ba és a vendéglátóhelyekre sem lehet már bejutni, minden jegyet értékesítettek. A Daytona International Speedway 101 500 szurkoló befogadására alkalmas.

- Reklám -

Vasárnap, február 20-án kezdődik a NASCAR Cup Series új szezonja, és hivatalosan is debütál a Next Gen autó. A Daytona 500-ra 42 versenyző nevezett, és a 40 versenyzőből álló teljes mezőny helyi idő szerint 14:30-kor kapja meg a zöld zászlót.

Milyen hihetetlen módon kezdődik a Speedweeks Presented By AdventHealth azzal, hogy bejelenthetjük, hogy a NASCAR Cup Series szezonnyitójának számító Daytona 500-ra elkelt minden jegyünk.” – mondta Frank Kelleher, a pálya elnöke. „Sportágunk ugyanolyan magával ragadó, mint valaha, és nagyszerű lendületet kaptunk a 2021-es szezontól, valamint a Coliseumban megrendezett Busch Light Clashtől.

- Reklám -

Nagyon hálásak vagyunk a szurkolóknak, akik lefoglalták helyüket egy újabb, történelmet író eseményre a The World Center of Racingben. Azok számára, akik nem tudnak részt venni a Daytona 500-on, még mindig van lehetőségük részt venni a többi egyedülálló versenyen, amely a Speedweeks Presented By AdventHealth-et alkotja.

A daytonai események kedd este két 50 perces edzéssel kezdődnek meg a kvalifikációt megelőzően. Szerda este, a Daytona 500 médianap után a két körből álló egyautós kvalifikációval biztossá válik a Daytona 500 első sora. A két legjobban teljesítő, nem egész évben induló autó szintén bejut a futamra. A NASCAR Camping World Truck Series és a NASCAR Xfinity Series pedig pénteken kezdi meg a felkészülést a szezonnyitó versenyekre.