vasárnap, május 28, 2023

Csodálatos videó a Gran Turismo 7-es Daytonáról – VIDEÓ

Date:

Share:

Érkezik a Gran Turismo 7-be a Daytonai aszfaltcsík, örülhetnek a Playstation konzollal rendelkező játékosok.

- Advertisement -

Az új gameplay felvételeken egy Porsche 911 RSR (991) Gr.3 fedélzetén ülve egy csapat GT3-as, vagy Gran Turismo nyelven Gr.3-as gép látható, amint Daytonában száguldoznak a kora esti órákban, a naplemente közeledtével.

- Advertisement -

A fények elképesztően nagyot dobnak a videó hangulatán. Különösen, amikor az autó az utolsó döntött kanyarban fordul be az első kör befejezéseként, kilép az árnyékból, a napfény lassan megjelenik a kormánykeréken és a rivális Mercedes-AMG GT3-on – írja a Traxion.gg.

Az első kör után a második körben külső visszajátszására kapcsolunk. Itt láthatjuk, hogy a pálya belső része és a stadion lelátói pontosan modellezve vannak.

A kerékvetők úgy tűnik, hogy a megfelelő helyen vannak, de talán nem a legfrissebb specifikáció szerint modellezték őket.

A különbség leginkább Daytona buszmegálló sikánjánál szembetűnő, amelyeket iRacing már frissített a legújabb változatokra.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.