back to top
szombat, május 25, 2024

NYEREMÉNYJÁTÉK: Motorsports in Hungary 2021 könyvekért indul a játék

Dátum:

Megosztás:

Remek kiadvánnyal jelentkezett a magyarországi kamion- és ERC futam promótere, „Motorsports in Hungary 2021” néven. Itt kivételesen örömteli az, hogy a cím egyezik a tartalommal, és tényleg azt is kapjuk, amire számítunk, nem úgy, mint az online világban.

- Reklám -

A könyv tartalmi szerkesztésében kollégánk is részt vett.

- Reklám -

A keménykötéses igényes borítóval ellátott könyv a tavalyi év legrangosabb FIA eseményeit mutatja be hazánkban, Makai Gergely kiváló képeivel. Róla tudni érdemes, hogy az állandó terepe a ralivilágbajnokság, és 2021-ben először „merészkedett” például a Forma-1 közelébe. Szembeötlő is a nem megszokott látásmódja, ez külön unikum, amikor átlapozzuk ezt a művet!

Alapvetően tehát a kamion Európa-bajnokság, a Forma-1, a túraautó-világkupa, végül pedig a Rally Hungary főszereplői köszönnek vissza az oldalakon, a limitált kiadású könyvben. Láthatóak a versenyzők a paddockban, koncentráltan a rajt előtt, vagy amikor épp nyernek.

- Reklám -

Különleges betekintés a motorsport világába, a motorsportok hazai szerelmeseinek!

Most pedig nyerhettek is egy-egy példányt ebből a nívós kiadványból!

nyereményjáték. motorsports in hungary 2021Összesen 5 könyv kerül kisorsolásra. 2 db az 500miles.hu Instagram oldalán, 3 db dedikált (Kiss Norbi, Michelisz Norbi, Herczig Norbi és Ferencz Ramón aláírásával) példány pedig a Racingline.hu Instagram oldalán!

Mit kell tenned, hogy részt vehess a játékban és nyerhess egy példányt?

 • Kövesd Instagramon a @racingline.hu-t és az @500miles.hu-t,
 • majd ott, a nyereményjátékról szóló posztunk alatt kommentben válaszold meg helyesen az ott feltett kérdést: Ki az eddigi egyetlen versenyző, akinek sikerült triplakoronát nyernie? (vagyis nyerni tudott Indy500-at, Le Mans-i 24 órás versenyt és F1-es Monacói Nagydíjat is)
 • Ha dupla esélyt szeretnél, akkor a Racingline.hu ÉS az 500miles.hu Insta profilján is játssz!

A játék 2022. január 15. 18.00-tól, 2022. január 21. 23.59-ig tart. A nyertest Instagramon fogjuk értesíteni, a nyereményjátékról szóló posztok alatt!

A részletes játékszabályokat alább olvashatod!


„NYEREMÉNYJÁTÉK: Motorsports in Hungary 2021 könyvekért indul a játék” (továbbiakban Játék) szabályzat

 1. Játék szervezője

A Játék szervezője és lebonyolítója a Racingline.hu Kft. (cégjegyékszáma: 01-09-383030, adószáma: 29201640-2-41.) (továbbiakban Szervező) nyereményjátékot hirdet a Racingline.hu és az 500miles.hu Instagram oldalán (@racingline.hu; @500miles.hu).

 1. A játék időtartama:

A nyereményjáték 2022.01.15-től 2022. 01.21. 23:59 percig tart.

 1. Játék menete:

A Racingline.hu, vagy az 500miles.hu Instagram oldalára kikerült nyereményjáték poszt alatt kommentben a játékosnak meg kell válaszolnia a következő kérdést: „Ki az eddigi egyetlen versenyző, akinek sikerült triplakoronát nyernie? (vagyis nyerni tudott Indy500-at, Le Mans-i 24 órás versenyt és F1-es Monacói Nagydíjat is)”

Ezenkívül követnie kell a @racingline.hu és az @500miles.hu Instagram profilját.

Azok között, akik teljesítették a játék feltételeit a megadott határidőig, a Szervező összesen 5 db nyertest sorsol az alábbiak szerint:

 • 3 nyertest sorsol a Racingline.hu profiljáról, akik nyereménye 1-1 db dedikált Motorsports in Hungary 2021 című könyv.
 • 2 nyertest sorsol az 500miles.hu profiljáról, akik nyereménye 1-1 db Motorsports in Hungary 2021 című könyv.
 1. Nyeremény:

5×1 db Motorsports in Hungary 2021 című könyv.

A nyeremény készpénzre nem váltható át. A nyeremény másra át nem ruházható.

 1. Sorsolás időpontja:

A sorsolás: 2022.01.22. 12:00

 1. Sorsolás menete:

A játék végén Szervező a véletlenszerűség elvének eleget tevő gépi sorsolással kiválaszt 5 nyertest és 5 tartaléknyertest. A nyertesnek 2 nap áll rendelkezésére jelentkezni. Amennyiben 2022.01.24. 12:00 óráig nem jelentkezik, úgy a Szervező kiértesíti a tartaléknyertes(eke)t, kisorsolásuk sorrendjében, aki(k)nek szintén 2 nap áll rendelkezésére, vagyis 2022.01.26. 12:00 óráig várjuk visszajelzését.

 1. Nyertesek értesítése:

A Szervező a nyerteseket a játékról szóló poszt alatt kommentben megjelölve, valamint Instagram „sztori” posztban hirdeti ki, és kéri őket, hogy privát üzenetben vegyék fel vele a kapcsolatot.

A nyerteseknek a nyeremény elfogadásáról 2 napon belül Instagram privát üzeneten keresztül vissza

kell jeleznie a Szervezőnek, valamint meg kell adnia a Nyeremény kézbesítéséhez szükséges személyes adatait (adatok: teljes név, postázási cím, telefonszám) pontosan megadni.

Amennyiben a Nyertesek a jelen pontban meghatározott határidőn belül nem reagálnak, úgy a Nyereményre a továbbiakban nem jogosult, és a Szervező jogosult a tartaléknyertes részére a Nyereményt átadni.

A nyertesek által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, cím elírás, stb.) a Szervező felelősséget nem vállal.

 1. Kik vehetnek részt a játékban?

A játékon azon Magyarországon állandó vagy tartózkodási lakhellyel, valós Instagram profillal rendelkező, 18 év feletti természetes személyek vehetnek részt (18 év alatti személy csak szülői beleegyezéssel vehet részt a játékban), akik elfogadták a játék részvételi szabályzatát, valamint az Instagram által előírt irányelvekben meghatározott valamennyi feltételt, és teljesítik a játékleírásban foglaltakat.

 1. Személyes adatok kezelése:

A Szervező kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával, az abban foglaltaknak megfelelően kezeli.

A jelen Játékszabályzatban írt adatszolgáltatás önkéntes. Azok, akik a Játékban részt vesznek, tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy

 • A Szervező, mint adatkezelő, és Lebonyolító és a gépi sorsolást végző app cége, mint adatfeldolgozó a rendelkezésre bocsátott személyes adataikat kizárólag a Játékkal összefüggésben, annak időtartama alatt a jelen pontban írtak szerint kezelje;
 • nyertesség esetén nevüket és Instagram profilképüket a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza;
 • a Játékosokról és a Nyeremény átadásáról kép készüljön, amelyet a Szervező minden további külön hozzájárulás és ellenszolgáltatás nélkül Instagram profilján a személyiségi jogok maradéktalan betartása mellett felhasználja; és
 • részvételükkel minden tekintetben, kifejezetten elfogadják a Játékszabályzat minden rendelkezését.

A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával történik. A Szervező bármikor lehetőséget biztosít a Játékosnak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törölését vagy helyesbítését.

Amennyiben a Játékos személyes adatainak törlését a Játék időtartama alatt kéri, úgy tudomásul veszi, hogy a Játékban való minden jogosultságát elveszti, és a Játékból kizárásra kerül.

Jelen nyereményjátékot az INSTAGRAM semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a szervező kezeli, azt az INSTAGRAM semmilyen formában nem kapja meg.

 1. Adózás és költségek

A nyeremény másra át nem ruházható, pénzre át nem váltható. A nyeremény járulékos és adófizetési költségeit a Szervező viseli. A nyeremény kiszállítási költségét a Szervező viseli, az egyéb felmerülő költségek (pl. a nyeremény átvételének a helyszínére történő utazás költségei) a Játékost terhelik.

Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott és a bíróság a nyereményjátékban részvételre kiható hatállyal cselekvőképességet korlátozó gondnokság alá helyezte, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére a törvényes képviselője vagy a gondnoka hozzájárulásával jogosult.

 1. Kik nem vehetnek részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt a Szervező és Szervező által megbízott ügynökség munkatársai és családtagjai.

A játék Szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal.

A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben valamely játékos részéről bármilyen (számítógépes) manipulációt, tömegesen generált e-mail címek, INSTAGRAM profilok létrehozását, valótlan névvel email cím, INSTAGRAM profil létrehozását, illetve a játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal, vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a játékost azonnali hatállyal kizárja a játékból.

A Szervező a nyertes azonosítására elkérheti a személyi igazolványának másolatát, és ha nem tudja bizonyítani a valós személyét, akkor nem jogosult a nyereményre.

A Szervező fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére. A játékszabályzat lényeges változásáról a Szervező haladéktalanul értesíti a résztvevőket. A résztvevők ilyen esetben dönthetnek a nyereményjátékban való részvétel folytatásáról.

A jelen játékszabályzat módosításait, illetve a Játék esetleges felfüggesztéséről vagy megszüntetéséről szóló értesítést a Racingline.hu közzéteszi a https://500miles.hu/caution/nyeremenyjatek-motorsports-in-hungary-2021/ oldalon, a Játékosok felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak.

Ha a Játékkal kapcsolatban további kérdés vagy probléma merül fel, a Racingline.hu, vagy az 500miles.hu INSTAGRAM oldalán privát üzenetben kérhető tájékoztatás.

Részletes adatkezelési tájékoztatónk ide kattintva érhető el.

Budapest, 2022.01.15.