kedd, április 23, 2024

Amerika egyik leghíresebb pályája érkezik a Gran Turismo 7-be

Dátum:

Megosztás:

A Gran Turismo 7 25. évfordulós frissítésében úgy tűnik, hogy benne lesz Road Atlanta is, az Egyesült Államok egyik legpatinásabb pályája.

- Reklám -

A Polyphony Digital Gran Turismo 7 játékának 25. évfordulós tartalmi frissítése még nagyobbnak ígérkezik, mint azt eredetileg gondoltuk. Nem csak új autók érkeznek majd, de úgy tűnik, hogy egy legendás pálya is játszhatóvá válik.

- Reklám -

Egy megbízható német hírforrás szerint az a Road America is érkezik majd a GT7-hez, ahol minden évben megtartják a nagy hagyományokkal rendelkező 10 órás hosszútávú versenyt, a Petit Le Mans-t.

A Michelin Raceway Road Atlanta, amely a Georgia állambeli Hall megyében található, egy 2,540 mérföldes, azaz 4,088 kilométeres épített pálya, amely különböző típusú amerikai versenyeknek ad otthont, főként sportautó versenyeknek.

- Reklám -

Road Atlanta lenne a 12. pálya, amely az amerikai régió listájához hozzáaadódnak, ha és amennyiben ez megtörténik. A Watkins Glen International volt a legutóbbi pálya ebből a régióból, amely megjelent a Gran Turismo 7-hez.

A Gran Turismo 7 amerikai régiójában jelenleg nincs olyan pálya, ahol esős versenyeket lehetne rendezni, de a Watkins Glenhez, Daytonához és Interlagoshoz hasonlóan Road Atlantában is gyakran szoktak esős versenyeket rendezni.

November 24. és 27. között rendezik meg Monacóban a Gran Turismo World Series nagydöntőjét, és a nagy 25. évfordulós frissítés várhatóan közvetlenül előtte, 24-én fog megjelenni. Mindenképp érdemes lesz majd figyelni a játékosoknak a Gran Turismoval kapcsolatos híreket.