csütörtök, június 30, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapAutomobilÚj Wrangler 4xe 80th Anniversary

Új Wrangler 4xe 80th Anniversary

- Hirdetés -

Az új Jeep® Wrangler az 80th Anniversary Edition révén ünnepli a márka fennállásának 80. évfordulóját.

A különleges kiadás gránit kristály színű külső elemekkel, karosszéria színű keménytetővel és a legjobb biztonsági funkciókkal érhető el. Sőt az autó oldalára, az ülésekre és a műszerfalra helyezett 80th Anniversary jelvény is díszíti a modellt, ezzel kiemelve különlegességét.

Egyedi stílus

- Hirdetés -

Az új Wrangler 4xe 80th Anniversary letisztult műszerfala e modell stílusát és karakterét tükrözi. Az ülések és a műszerfal is fekete bőr borításúak, kontrasztos varrással, a részletekre való odafigyelést pedig a Berber szőnyegek tükrözik. Az üléseken és a műszerfalon lévő 80th Anniversary jelvény csak ehhez a változathoz érhető el.

Jeep Wrangler 4xe műszerfal
Fotó: Jeep Magyarország

A legendás arc

Az új Wrangler 4xe 80th Anniversary a legjobbat hozza ki a Jeep® olyan legendás részleteiből is, mint a hetes osztású hűtőrács vagy a kör alakú első fényszórók, ezzel is megemlékezve a márka fennállásának 80. évfordulójáról. A sárvédőívek mellett kapott helyet az 80th Anniversary jelvény, a kerékjárati ívek kéttónusúak lettek, a kemény pótkerék borítás sötétszürke fényezést kapott. Mindezek jól tükrözik, hogy mire is képes a Wrangler.

Jeep Wrangler 4xe
Fotó: Jeep Magyarország

JEEP®: LEGENDA 1941 ÓTA

- Hirdetés -

1941-ben az amerikai hadsereg strapabíró, összerékmeghajtású járműveket vásárolt, amelyek bármilyen terepviszonyok között használhatók voltak. Ezeket az autókat GPV-ként (általános felhasználású jármű) emlegették, az első két betű angol kiejtésével jött létre a Jeep elnevezés. Így született meg a legenda. Az évtizedek alatt számos, műszaki újításban gazdag modell született, amelyek a páratlan terepképességekről és kalandvágyról voltak híresek.

Jeep Wrangler történelem
Fotó: Jeep Magyarország

EGY IKON EVOLÚCIÓJA

Minden ikonnak szüksége van a fejlődésre. A Jeep® Wrangler 4xe 80th Anniversary az elektromobilitás kihívásainak is megfelel, és még mindig ugyanazzal tűnik ki a tömegből, mint eddig: ikonikus stílussal, kalandvággyal.

- Advertisement -

Friss