back to top
szombat, július 20, 2024

Új Wrangler 4xe 80th Anniversary

Dátum:

Megosztás:

Az új Jeep® Wrangler az 80th Anniversary Edition révén ünnepli a márka fennállásának 80. évfordulóját.

- Reklám -

A különleges kiadás gránit kristály színű külső elemekkel, karosszéria színű keménytetővel és a legjobb biztonsági funkciókkal érhető el. Sőt az autó oldalára, az ülésekre és a műszerfalra helyezett 80th Anniversary jelvény is díszíti a modellt, ezzel kiemelve különlegességét.

- Reklám -

Egyedi stílus

Az új Wrangler 4xe 80th Anniversary letisztult műszerfala e modell stílusát és karakterét tükrözi. Az ülések és a műszerfal is fekete bőr borításúak, kontrasztos varrással, a részletekre való odafigyelést pedig a Berber szőnyegek tükrözik. Az üléseken és a műszerfalon lévő 80th Anniversary jelvény csak ehhez a változathoz érhető el.

Jeep Wrangler 4xe műszerfal
Fotó: Jeep Magyarország

A legendás arc

Az új Wrangler 4xe 80th Anniversary a legjobbat hozza ki a Jeep® olyan legendás részleteiből is, mint a hetes osztású hűtőrács vagy a kör alakú első fényszórók, ezzel is megemlékezve a márka fennállásának 80. évfordulójáról. A sárvédőívek mellett kapott helyet az 80th Anniversary jelvény, a kerékjárati ívek kéttónusúak lettek, a kemény pótkerék borítás sötétszürke fényezést kapott. Mindezek jól tükrözik, hogy mire is képes a Wrangler.

- Reklám -
Jeep Wrangler 4xe
Fotó: Jeep Magyarország

JEEP®: LEGENDA 1941 ÓTA

1941-ben az amerikai hadsereg strapabíró, összerékmeghajtású járműveket vásárolt, amelyek bármilyen terepviszonyok között használhatók voltak. Ezeket az autókat GPV-ként (általános felhasználású jármű) emlegették, az első két betű angol kiejtésével jött létre a Jeep elnevezés. Így született meg a legenda. Az évtizedek alatt számos, műszaki újításban gazdag modell született, amelyek a páratlan terepképességekről és kalandvágyról voltak híresek.

Jeep Wrangler történelem
Fotó: Jeep Magyarország

EGY IKON EVOLÚCIÓJA

Minden ikonnak szüksége van a fejlődésre. A Jeep® Wrangler 4xe 80th Anniversary az elektromobilitás kihívásainak is megfelel, és még mindig ugyanazzal tűnik ki a tömegből, mint eddig: ikonikus stílussal, kalandvággyal.