péntek, szeptember 22, 2023

Új szponzorral támad Bubba Wallace 2022-ben

Dátum:

Megosztás:

A Micheal Jordan és Denny Hamlin közös tulajdonában lévő 23XI a Wheaties-el kötött megállapodást.

- Advertisement -

A szponzorációs együttműködés értelmében Bubba Wallace autóján a Wheaties logó fog csillogni a szezon második versenyén, az Auto Club Speedwayen.

- Advertisement -

Nem véletlen egybeesés az, hogy Michael Jordan pompázik ismételtem a Wheaties által gyártott műzlis dobozokon.

Wallace megtiszteltetésnek érzi, hogy ő is részese lehet a márka 100. szülinapjának: „Ezzel tisztelgünk a Wheaties, és természetesen MJ előtt is. Amikor Michael-re gondolok, akkor mindig a nagysága jut eszembe, akár a pályán nyert meccseket, vagy a pályán kívül, az üzleti szférában. Nagyon motivál, hogy nála versenyezhetek.”

- Advertisement -

Bubba Wallace második szezonját fogja megkezdeni a 23XI Racing színeiben. 2021-ben mérföldkőhöz érkezett NASCAR karrierje, hiszen Talladegában megszerezte élete első győzelmét.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.