back to top
csütörtök, június 20, 2024

Új Jeep ® 4xe Plug-In Hybrid

Dátum:

Megosztás:

Új Jeep ® 4xe Plug-In Hybrid – A Jeep ® evolúciója mobilitásban.

- Reklám -

Renegade és Compass 4xe

A hajtáslánc elektromos eleme az új 1,3 literes benzines turbómotorral együttműködve takarékosabb üzemmódot és nagyobb motorteljesítményt eredményez. A 190 vagy 240 LE kombinált teljesítményük kiváló közúti menetdinamikát eredményez, valamint élvezetesebben is vezethetők, köszönhetően dinamikusabb gyorsítóképességüknek és gyors gázreakciójuknak. Az elektromos összkerékhajtási technológiának (eAWD) köszönhetően a hátsó tengelyt külön erre a célra szolgáló villanymotor hajtja meg. A plug-in hibrid Jeep Renegade és Jeep Compass modellek takarékossággal ötvözik a vezetési élményt, így az ügyfelek most először a természet hangjait is élvezhetik, miközben maximális biztonságban leküzdik a legkeményebb terepakadályokat.

- Reklám -

Renegade 4xe

A Jeep® a hagyományos 4X4 SUV, és az új automata váltó, a javított teljesítmény, és a hátsó kerekeket hajtó elektromotor kombinálásával újra feltalálja az összkerék-meghajtást, és a legnagyobb kényelmet biztosítja, miközben csökken a károsanyag-kibocsátás és a fogyasztás is.

Compass 4xe

A Jeep® márka 80 évvel ezelőtt született, ezt egy különleges felszereltségi szinttel ünnepeljük meg, amely egyedi elemeket tartalmaz. A Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid 80th Anniversary modellhez 18”-os, Neutral szürke színű könnyűfém felnik, exkluzív, szintén Neutral szürke díszítőelemek, és stílusos 80th Anniversary jelvény tartozik, amely a külsőn és a beltérben is megtalálható.

- Reklám -

Wrangler 4xe

Az új Jeep Wrangler 4xe erősebb, takarékosabb, környezetbarátabb és technológiailag fejlettebb, mint valaha, ami tökéletes választássá teszi mindennapi városi használatra és terepjárásra egyaránt. A plug-in hibrid hajtáslánca lehetővé teszi a károsanyag-kibocsátástól mentes, tisztán elektromos közlekedést, méghozzá városban akár több mint ötven kilométeren keresztül. A 4xe technológiának köszönhetően a modell tisztán elektromos üzemben is képes összkerékhajtással közlekedni. A 380 lóerős kombinált rendszerteljesítmény és a 637 Nm maximális forgatónyomaték soha nem tapasztalt terepalkalmasságot biztosít. Álló helyzetből mindössze 6,4 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára.