vasárnap, április 14, 2024

Tom Cruise visszatér? A Top Gun után a Mint a villám is folytatást kaphat

Dátum:

Megosztás:

Megerősítették, hogy anno a Top Gun utódjának szánt filmnek is már készül a folytatása ugyanazzal a rendezővel, aki a Maverickért is felelős volt.

- Reklám -

Joseph Kosinki és Tom Cruise már elkezdték a munkát, hogy az 1990-ben bemutatott NASCAR-film, a Mint a villám második részét vászonra vigyék. Ugyan anno a film nem volt akkora siker, mint a Top Gun, mondhatni Nicole Kidman és Cruise házasságát ez alapozta meg, hiszen ők játszották a szerelmi szál két szereplőjét, és ugyanabban az évben össze is házasodtak, amikor a film is megjelent.

- Reklám -

Azt még nem tudni, hogy ő, vagy a stáb bármelyik másik tagja visszatér-e Tom Cruise mellé.

A The Hollywood Reporter szerint a jogokat birtokló Paramount Pictures eredetileg sorozatként akarta visszahozni a Mint a Villámot, de Tom Cruise nemet mondott erre, miután szerette volna filmként folytatni a történetet.

- Reklám -

Nem ez lenne az első alkalom, hogy ő és a stúdió valamiben nem értenek egyet, ugyanis a Mission: Impossible hetedik része körül is folyik a vita, a THR szerint a színész-producernek nem tetszik, hogy a Paramount a szokásos 3 hónap helyett mindössze 15 nappal a megjelenés után már a saját streaming szolgáltatásának kínálatába is betenné a filmet.

Tom Cruise legendás autója is ott van az újonnan nyílt múzeumban