vasárnap, május 28, 2023

Natalie Decker szenzációs pole pozíciót szerzett Charlotte-ban – VIDEÓ

Date:

Share:

A kvalifikáció lezajlott a Trans Am Charlotte Motor Speedwayen rendezett futamán, Natalie Decker pedig megszerezte a pole pozíciót.

- Advertisement -

Nem csak ő az egyetlen ismerős név, hiszen egy régi NASCAR-os, Paul Menard pályarekorddal lett az első a TA osztályban.

- Advertisement -

Jó újra a Charlotte Motor Speedwayen lenni” – mondta Menard.

Ken jó programmal rendelkezik, és építi ezt a csapatot, így a Showtime Motorsports számára egy pole-t szerezni a TA osztályban nagyszerű teljesítmény.

Azt hiszem, ez az első TA pole-juk, úgyhogy nagyon jó dolog, hogy Ken és a srácok ezt csinálták. Jó autónk van a holnapi versenyre.

Natalie Decker volt a leggyorsabb a GT-osztályban, 1:27,499 perces köridővel a 29-es számú PlantFuel Audi R8-assal.

Korábban megírtuk, hogy Decker itt próbálja elfeledtetni Daytonai csalódását, amikor tudta bekvalifikálni magát a NASCAR Xfinity Series indulói közé.

Natalie Decker közben egy újabb videót – fentebb látható – is megosztott, melyben bemutatja, hogy miként készült fel szezonjának első sportautós versenyére.

A verseny vasárnap magyar idő szerint 19:00-kor kezdődik majd, és a széria hivatalos youtube csatornáján is megtekinthető lesz.

 

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.