back to top
csütörtök, június 20, 2024

Jógával készül hétvégi sportautós versenyére Natalie Decker

Dátum:

Megosztás:

Hétvégén rendezik a NASCAR Xfinity Series atlantai versenyét, Decker azonban máshol próbál szerencsét, méghozzá Charlotte-ban.

- Reklám -

A Trans Am szériába tér vissza Natalie Decker, ahol 2021-ben megnyerte a Pro-Am kategória küzdelmeit.

- Reklám -

Tavaly a Roválon is jól szerepelt a hölgyversenyző, hiszen pole pozícióval és egy második helyezéssel végzett. Ez lesz a harmadik szezon, amikor Decker az Ave Motorsporttal az Audi R8-asban (GT osztály) versenyez majd.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

nataliedecker🐘 (@nataliedecker) által megosztott bejegyzés

- Reklám -

A daytonai csalódás után tehát itt próbálja majd meg beindítani szezonját Natalie Decker. Akkor a láthatóan érzelemdús hölgy a következőket nyilatkozta.

Köszönöm mindenkinek aki támogatott. Mindent megtettünk, a csapat fantasztikus munkát végzett, de tudtuk, hogy megvan az esély arra, hogy nem fogunk bejutni. Sajnos ez meg is történt” – mondta twitter videójában Decker.

A Reaume Brothers Racing nagyon gyors autókat épít, és rengeteg lehetőségünk lesz még idén javítani. Bár nagyon csalódott vagyok amiatt, hogy nem sikerült kvalifikálni magunkat, elképesztően izgatott vagyok az év hátralevő része miatt.

Azt még egyelőre nem lehet tudni, hogy mi lesz Decker következő versenye a NASCAR Xfinity Seriesben, de természetesen ott is viszontláthatjuk még idén őt.

Az Audi R8 az egyik legnépszerűbb GT3-as autó, és mint olvasható Deckernek nagy tapasztalata van már ezzel a géppel, szóval érdemes lesz megnézni, miként tud majd teljesíteni a szombaton rendezendő Trans Am széria versenyén.

A Bush Light által indított program egyik oszlopos tagja egyébként egy súlyos autoimmun betegséggel is küzd, melynek köszönhetően vannak jobb, és rosszabb napjai. Mint posztjában elmondja, a jóga segít abban, hogy leküzdje a fájdalmakat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

nataliedecker🐘 (@nataliedecker) által megosztott bejegyzés