back to top
vasárnap, május 19, 2024

Natalie Decker bemutatja: Ilyen a streamerek egy napja – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Natalie Decker másodállása – vagy főállása? – a streamerkedés, hiszen twitch csatornáján több, mint 13 ezer követője van.

- Reklám -

A hölgyversenyző idén mindössze kétszer ült autóba. Daytonában megpróbálta kvalifikálni magát a NASCAR Xfinity Series szezonnyitó versenyére, azonban nem volt elég gyors, így nem versenyezhetett.

- Reklám -

Néhány héttel később már nagyobb szerencséje volt, hiszen Trans-Am szériabeli bemutatkozását megnyerte a Charlotte Roválon.

Emellett azonban Natalie Decker rengeteget streamel. Twitch csatornáján nem csak iRacingezik, hanem mindenféle játékkal is szórakoztatja közönségét.

- Reklám -

Nos ezekbe a streamelős napokba enged bepillantást legújabb videójában Decker.

Láthatjuk a szobáját, amelynek láttán még egy teljes munkaidős streamer is csettintene. Természetesen egy cockpit is a 24 éves streamer/versenyző rendelkezésére áll.

Decker ezen kívül segít egyengetni barátja karrierjét, aki az iRacing NASCAR Pro szériájának kvalifikációs versenyén vett részt, és, hogy támogassa őt, Decker lestreamelte az E-Sport versenyző teljes futamát.

Elmondhatjuk tehát, hogy bár Natalie Decker igazi foglalkozásának továbbra is a versenyzést tekinti, nem tehetségtelen a kamera előtt sem, hiszen 13 ezer követő a twitchen már nagyszerű rajongói bázisnak számít.

Ilyen szempontból a NASCAR is örülhet ennek, hiszen a streameléssel rengeteg olyan nézőt is bevonzhatnak a sportágba, akik esetleg nem követik azt alapvetően.

A NASCAR mezőnyéből többen próbálkoztak már twitch csatorna beindításával, azonban Kyle Larson 2020-as incidense (miután eltiltották rasszista megjegyzését az egész szezonra – a szerk.) és Hailie Deegan bakija után a versenyzők félve nyúlnak a platformhoz.

Így kimondható, hogy a twitchen Natalie Decker viszi a NASCAR versenyzők zászlaját.