vasárnap, június 26, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapCautionNatalie Decker bemutatja: Ilyen a streamerek egy napja - VIDEÓ

Natalie Decker bemutatja: Ilyen a streamerek egy napja – VIDEÓ

- Hirdetés -

Natalie Decker másodállása – vagy főállása? – a streamerkedés, hiszen twitch csatornáján több, mint 13 ezer követője van.

A hölgyversenyző idén mindössze kétszer ült autóba. Daytonában megpróbálta kvalifikálni magát a NASCAR Xfinity Series szezonnyitó versenyére, azonban nem volt elég gyors, így nem versenyezhetett.

- Hirdetés -

Néhány héttel később már nagyobb szerencséje volt, hiszen Trans-Am szériabeli bemutatkozását megnyerte a Charlotte Roválon.

Emellett azonban Natalie Decker rengeteget streamel. Twitch csatornáján nem csak iRacingezik, hanem mindenféle játékkal is szórakoztatja közönségét.

- Hirdetés -

Nos ezekbe a streamelős napokba enged bepillantást legújabb videójában Decker.

Láthatjuk a szobáját, amelynek láttán még egy teljes munkaidős streamer is csettintene. Természetesen egy cockpit is a 24 éves streamer/versenyző rendelkezésére áll.

Decker ezen kívül segít egyengetni barátja karrierjét, aki az iRacing NASCAR Pro szériájának kvalifikációs versenyén vett részt, és, hogy támogassa őt, Decker lestreamelte az E-Sport versenyző teljes futamát.

Elmondhatjuk tehát, hogy bár Natalie Decker igazi foglalkozásának továbbra is a versenyzést tekinti, nem tehetségtelen a kamera előtt sem, hiszen 13 ezer követő a twitchen már nagyszerű rajongói bázisnak számít.

Ilyen szempontból a NASCAR is örülhet ennek, hiszen a streameléssel rengeteg olyan nézőt is bevonzhatnak a sportágba, akik esetleg nem követik azt alapvetően.

A NASCAR mezőnyéből többen próbálkoztak már twitch csatorna beindításával, azonban Kyle Larson 2020-as incidense (miután eltiltották rasszista megjegyzését az egész szezonra – a szerk.) és Hailie Deegan bakija után a versenyzők félve nyúlnak a platformhoz.

Így kimondható, hogy a twitchen Natalie Decker viszi a NASCAR versenyzők zászlaját.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss