vasárnap, június 4, 2023

Lindsay Brewer részvételével lezajlott a W Series arizónai tesztje

Date:

Share:

Öt nap alatt 15 fiatal versenyző kapott lehetőséget a világ minden tájáról, az Egyesült Államokat pedig – többek között – Lindsay Marie Brewer képviselte.

- Advertisement -

A kandidánsok Formula 4-es autóval próbálhatták ki magukat az arizónai Phoenix-ben fekvő tesztpályán.

- Advertisement -

A helyszín sem véletlen, hiszen az Inde Motorsports Ranch egy sok kihívást jelentő pálya, ami a mezőnyt – még a téli időszak közepén is – kifogástalan időjárással fogadta.

A W Series sportigazgatója még a teszt előtt elmondta, milyen követelményeik vannak a szériába pályázó pilótákkal szemben.

Az autóban gyorsnak és következetesnek kell lenniük, meg kell érteniük, mit csinál az autó, és jól kell reagálniuk kell arra, amit a mérnökeik kérnek tőlük.

Az autón kívül a hozzáállás is nagyon fontos. Tényleg ezt akarják csinálni? Hajlandóak-e 100 százalékot nyújtani és keményen dolgozni?

Lindsay Marie Brewer az autóban
Érdekes helyszínen tesztelt a W Series mezőnye Fotó: Penny Harrison (W Series)

Lindsay Marie Brewer az instagramján osztotta meg követőivel élménybeszámolóját.

Most jöttem vissza a Inde Motorsports Ranch-ról, ahol lehetőségem volt vezetni egy amerikai Formula 4-es autót egy csomó tehetséges női versenyző társaságában!

Megismertem néhány új arcot és nagyon jól éreztem magam! Köszönöm W Series, hogy lehetőséget adtatok nekem.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lindsay Brewer (@lindsaymariebrewer) által megosztott bejegyzés

Lindsay Marie Brewer-en kívül még három hölgy képviselte az Egyesült Államokat: Madison Aust, Chloe Chambers, és Hannah Greenemeier.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.