vasárnap, június 26, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapCautionHátborzongató: Halálosan megfenyegették Hailie Deeganéket - VIDEÓ

Hátborzongató: Halálosan megfenyegették Hailie Deeganéket – VIDEÓ

- Hirdetés -

Hailie Deegan egyik rögeszmés, megszállott rajongója halálosan megfenyegette párját, így egy versenyt is ki kellett hagynia.

Deegan napjaink egyik legnépszerűbb NASCAR versenyzője – még ha ezt az eredmények sokszor nem is igazolják. Az instagramon neki van az egyik legnagyobb követőbázisa, és bizony, ez ütött vissza az elmúlt hetekben.

- Hirdetés -

Az eset hátterében ugyanis az áll, hogy egy középkorú rajongót “catfish”-eltek, azaz egy nem valós profilról beetettek azzal, hogy a valós Hailie Deegan-nel beszél.

Itt olyan dolgokat mondtak neki, amelyek arra utaltak, hogy Deegan barátja veri őt, és kényszeríti arra, hogy együtt maradjanak.

- Hirdetés -

Természetesen ez nem igaz, és pont ezért készítette ezt a videót a pár. Arra kérték a zaklatót, hogy hagyja abba a fenyegetéseit.

Az illető ugyanis instagramon egy nap többször is fenyegeti Hailie Deegan párját, néha öngyilkosságra bújtja fel, néha fegyverekről küld neki képeket, legutóbb pedig a dirt versenyen akarta őt elintézni.

A videóban hallható egy olyan felvétel is, amely hátborzongató hanganyagot tartalmaz a zaklató hangjáról, amint megfenyegeti Deegan barátját.

A rendőrség is bevonásra került, az éjjeli órákban egy rendőrautó áll a házuk előtt, annak ellenére, hogy már a versenyző apja, Brian Deegan is helyére tette az illetőt.

Ez a történet már több hete tart, és talán megmagyarázhatja azokat a dolgokat, amelyek a pályán történnek a 21 éves versenyzőhölggyel.

Hailie Deegan egy dolgot kért végül a rajongóitól: Csak azokat a profilokat fogadják el tőle – akár instagramon, akár twitteren – amely mellett ott áll a kék megerősítő pipa, hogy ő a valós személy.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss