back to top
csütörtök, május 30, 2024

Hátborzongató: Halálosan megfenyegették Hailie Deeganéket – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Hailie Deegan egyik rögeszmés, megszállott rajongója halálosan megfenyegette párját, így egy versenyt is ki kellett hagynia.

- Reklám -

Deegan napjaink egyik legnépszerűbb NASCAR versenyzője – még ha ezt az eredmények sokszor nem is igazolják. Az instagramon neki van az egyik legnagyobb követőbázisa, és bizony, ez ütött vissza az elmúlt hetekben.

- Reklám -

Az eset hátterében ugyanis az áll, hogy egy középkorú rajongót „catfish”-eltek, azaz egy nem valós profilról beetettek azzal, hogy a valós Hailie Deegan-nel beszél.

Itt olyan dolgokat mondtak neki, amelyek arra utaltak, hogy Deegan barátja veri őt, és kényszeríti arra, hogy együtt maradjanak.

- Reklám -

Természetesen ez nem igaz, és pont ezért készítette ezt a videót a pár. Arra kérték a zaklatót, hogy hagyja abba a fenyegetéseit.

Az illető ugyanis instagramon egy nap többször is fenyegeti Hailie Deegan párját, néha öngyilkosságra bújtja fel, néha fegyverekről küld neki képeket, legutóbb pedig a dirt versenyen akarta őt elintézni.

A videóban hallható egy olyan felvétel is, amely hátborzongató hanganyagot tartalmaz a zaklató hangjáról, amint megfenyegeti Deegan barátját.

A rendőrség is bevonásra került, az éjjeli órákban egy rendőrautó áll a házuk előtt, annak ellenére, hogy már a versenyző apja, Brian Deegan is helyére tette az illetőt.

Ez a történet már több hete tart, és talán megmagyarázhatja azokat a dolgokat, amelyek a pályán történnek a 21 éves versenyzőhölggyel.

Hailie Deegan egy dolgot kért végül a rajongóitól: Csak azokat a profilokat fogadják el tőle – akár instagramon, akár twitteren – amely mellett ott áll a kék megerősítő pipa, hogy ő a valós személy.