kedd, április 23, 2024

Halálos balesetet szenvedett a Truck- és ARCA-istálló kamionja

Dátum:

Megosztás:

ARCA-versenyhelyszínre tartott a David Gilliland Racing kamionja, amikor halálos balesetet szenvedett Texasnál. A sofőr belehalt.

- Reklám -

2014 óta létezik a David Gilliland Racing, eleinte late model-versenyeken indult. Jelenleg az ARCA Menards Series West és East mezőnyében, a nagy, országos ARCA-bajnokságban, valamint a NASCAR Truck Seriesben találjuk meg a nevüket.

- Reklám -

A mai nap folyamán a phoenixi ARCA Menards Series-versenyre tartottak kamionjukkal, amikor a tréler súlyos balesetet szenvedett. Később kiderült, ez a baleset nem csak súlyos, hanem halálos kimenetelű is lett. Az incidens során ugyanis elhunyt a csapatkamion sofőrje, Steven Stotts.

A kamion másik két utasa, John Zaverl és Michael Mizzelle a történésekről beszámoló újságíró, Bob Pockrass Twitter-posztja szerint stabil állapotban vannak.

- Reklám -

A DGR egyetlen ARCA-autóját 2022-ben egyébként Taylor Gray vezeti.

A 2022-es ARCA-szezon második futamát pénteken rendeznék Phoenixben. Ezen a nagy, országos ARCA-bajnokság, valamint a West mezőnye együtt szerepel majd. Az első futamot az újonc Daniel Dye, valamint Parker Chase előtt Corey Heim tudta megnyerni.