szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapCautionHalálos balesetet szenvedett a Truck- és ARCA-istálló kamionja

Halálos balesetet szenvedett a Truck- és ARCA-istálló kamionja

- Hirdetés -

ARCA-versenyhelyszínre tartott a David Gilliland Racing kamionja, amikor halálos balesetet szenvedett Texasnál. A sofőr belehalt.

2014 óta létezik a David Gilliland Racing, eleinte late model-versenyeken indult. Jelenleg az ARCA Menards Series West és East mezőnyében, a nagy, országos ARCA-bajnokságban, valamint a NASCAR Truck Seriesben találjuk meg a nevüket.

- Hirdetés -

A mai nap folyamán a phoenixi ARCA Menards Series-versenyre tartottak kamionjukkal, amikor a tréler súlyos balesetet szenvedett. Később kiderült, ez a baleset nem csak súlyos, hanem halálos kimenetelű is lett. Az incidens során ugyanis elhunyt a csapatkamion sofőrje, Steven Stotts.

A kamion másik két utasa, John Zaverl és Michael Mizzelle a történésekről beszámoló újságíró, Bob Pockrass Twitter-posztja szerint stabil állapotban vannak.

- Hirdetés -

A DGR egyetlen ARCA-autóját 2022-ben egyébként Taylor Gray vezeti.

A 2022-es ARCA-szezon második futamát pénteken rendeznék Phoenixben. Ezen a nagy, országos ARCA-bajnokság, valamint a West mezőnye együtt szerepel majd. Az első futamot az újonc Daniel Dye, valamint Parker Chase előtt Corey Heim tudta megnyerni.

- Advertisement -

Friss