vasárnap, április 14, 2024

Műtétje után új életcélja van Danica Patrick-nak

Dátum:

Megosztás:

Danica Patrick még mindig az egyik legnagyobb név az autóversenyzés világában. Az utóbbi időben azonban nehéz időket élt át.

- Reklám -

Az Indy 500 előtt a TMJ4 News megkérdezte őt új életcéljáról, a közelmúltbeli egészségügyi problémájáról és természetesen arról, hogy szerinte ki lesz az Indy 500 győztese.

- Reklám -

Nagyon nehéz megtippelni mi lesz, de Scott Dixon futotta a történelem leggyorsabb pole körét, szóval…” – mondta Patrick.

Patrick nemrég partnerségre lépett a Good Foods céggel, amely egészségesebb választékot készít a kedvenc rágcsálnivalóiból.

- Reklám -

Sok cég rengeteg stabilizátort és vegyszert és különböző különböző dolgokat használ annak érdekében, hogy az ételeik tartósak maradjanak” – mondja az Indy 500 történetének legsikeresebb női versenyzője.

A Good Foods termékei nem. Ezért szerettem beléjük rögtön az elején. Imádom a guac-jukat, házi készítésű az íze. A buffalo szószos a kedvencem.

Patrick komolyan veszi az egészséget és a fittséget, de nemrég óriási egészségügyi problémával szembesült, ami ráijesztett.

Körülbelül egy hónapja eltávolították a mellimplantátumaimat” – emlékezik vissza Patrick.

Több mint egy éve próbáltam megoldani az egészségügyi problémáimat, de semmi sem működött.

A műtét után néhány órával már észrevettem a különbséget. Szóval az a tény, hogy a változások ilyen drámaiak voltak, ilyen gyorsan, egyszerűen úgy éreztem, hogy ezt meg kell osztanom az emberekkel.

Tudtam, hogy sebezhetőnek kell lennem, és emellett meg kell próbálnom segíteni az embereknek. Ez az új életcélom.

Ez az ijesztő egészségügyi panasz, fizikailag és érzelmileg is megviselte őt. Patrick azt mondja, már több száz nőtől hallott köszönetet, amiért felhívta a figyelmet erre a problémára.