vasárnap, június 4, 2023

Denny Hamlin twitteren szakértette az NFL dívizió döntőjét

Date:

Share:

Denny Hamlin nagy NFL szurkoló hírében áll, és nem ment el szó nélkül a vasárnap történtek mellett.

- Advertisement -

Denny Hamlin híresen rossz döntőző, hiszen a NASCAR történetének egyik legjobb versenyzőjeként soha nem sikerült megnyernie a bajnokságot.

- Advertisement -

Érthető tehát az együttérzése a Buffalo Bills csapatával, amely 13 perccel a mérkőzés vége előtt szinte biztos győzelemre állt – végül mégis veszített a Kansas City Chiefs ellen.

A meccs hosszabbításban dőlt el, és az NFL szabályai szerint amelyik csapat Touchdown-t szerez, megnyeri a meccset.

Ez így is történt, így kijelenthető, hogy a pénzfeldobás – melyik csapat kezdhet támadni a hosszabbításban – dönti el mérkőzés kimenetelét. Ezt nem hagyhatta annyiban Hamlin és a twitteren öntötte ki bánatát.

Ez az egyetlen rossz oldala ennek a tökéletes sportnak. Abszolút szégyen, hogy nem érhet labdához mindkét csapat, és egy pénzfeldobás dönt” – írta Hamlin.

A JGR versenyzője, és a 23XI tulajdonosa egyébként a Washington Football Team csapatának szurkol, mely idén nem jutott a rájátszásba.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.