back to top
szerda, május 29, 2024

Daytonában ellopták az autó elejét… de meglett!

Dátum:

Megosztás:

A 24 óráson a pálya belsején mindig általában töméntelen mennyiségű alkohol szokott elfogyni a Daytona teljes hossza alatt. Olyan jó volt azonban a buli, hogy egy társaság egy kicsit túllőtt a célon.

- Reklám -

A nemrég felújított pálya, a Flat Rock Motorsports Park rögtön hatalmas álmokat kergetve nyitott meg újra, autos klubjuk pedig a pálya népszerűsítésére ki is települt a daytonai paddockba. Vasárnap azonban kellemetlen meglepetés érte őket a kiállított LMP3-as autójukkal kapcsolatban.

MotoGP és IndyCar versenyeket rendezhet az új amerikai pálya

- Reklám -

„A Rolex 24 után vasárnap a Norma márkájú LMP3-as autónk orrát ellopták a pálya területén belül.” – írta az egyik csapattag Facebookon.

- Reklám -

„Amíg a kamionba pakoltunk be, kissé arrébb tettük le az autó elejét, utána elpakoltunk néhány széket a Fan Zone-ban, és kevesebb, mint 5 perc alatt ellopták.”

Mint kiderült, egy fekete pickup hátuljában távozott az igencsak méretes alkatrész a pályáról, ugyanis Daytona biztonsági őreiben nem merült fel, hogy nem tulajdonosai viszik el azt a helyszínről. A klub közel 2 milliót forintnyi összeget (5 ezer dollárt) ajánlott fel a nyomravezetőnek.

Talán a díj, talán az alkatrész eléggé feltűnő mivolta segített, de pár napon belül meg is lett az alkatrész. A vicces kedvű társaság ezzel ráfázott…