back to top
kedd, május 28, 2024

Danica Patrick: Kihasznált a média pályafutásom során

Dátum:

Megosztás:

Danica Patrick az F1-es Beyond The Grid podcast vendége volt, ahol arról beszélt, közel volt-e valaha egy F1-es üléshez.

- Reklám -

Bár leginkább a NASCAR-ban és az IndyCarban futott karrierjével szerzett népszerűséget Danica Patrick, mégis többször hírbe hozták F1-es csapatokkal.

- Reklám -

A Beyond The Grid podcastban azonban elárulta, hogy soha nem kapta meg a telefonhívást, hogy beszálljon az F1-be.

Soha nem volt realisztikus esélyem arra, hogy a Forma-1-ben kössek ki, még egy tesztlehetőséget sem ajánlottak fel. Mindig úgy éreztem, mintha a média tápláléka lettem volna” mondta Danica Patrick.

- Reklám -

Úgy éreztem, mindenkinek csak arra kellettem, hogy egy kis figyelmet hívjanak fel magukra. Azt hiszem a karrierem során volt néhány cikk, amikor összehoztak F1-es csapatokkal, de a telefon soha nem csörrent meg.

Patrick végül 2018-ban vonult vissza a versenyzéstől. Azonban ahogy búcsút intett a sportkarrierjének, a pályán kívül gyorsan talált állást, hiszen többször is kommentált már F1-es, NASCAR és IndyCar versenyeken – kisebb, nagyobb sikerrel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Danica Patrick (@danicapatrick) által megosztott bejegyzés

Bár a rajongók nem voltak teljesen megelégedve a munkájával, ő maga nagyon élvezte azt, hogy az F1-es paddockban tüsténkedhetett, sőt el is mondta, hogy ki a kedvence.

Nagyon izgalmas volt. Imádom, hogy Lewis (Hamilton) azért küzd, hogy ő legyen a sportág történetének legnagyobb alakja” – ismerte el Patrick.

Külön fantasztikus, hogy egy olyan versenyző ellen kell megpróbálnia ezt megtenni, aki fiatal, éhes és a legfőbb célja az, hogy ne sikerüljön Lewis-nak megnyernie a nyolcadik címét.