vasárnap, április 14, 2024

Danica Patrick 2018 után ült ismét versenyautóba

Dátum:

Megosztás:

Igaz csak egy műsor kedvéért, de újra versenyautóba ült Danica Patrick, aki egy Aston Martin Vulcant vezethetett.

- Reklám -

Patrick nemrégiben a „Jay Leno’s Garage” című műsorban tűnt fel, ahol Lenóval együtt egy különleges autót vezetett. Ott arról is beszélt, hogy nem hiányoznak neki a  versenyzés.

- Reklám -

Patrick egy Aston Martin Vulcan-t vezetett Jay Leno mellett, aki mindenféle kérdést tett fel közben az egykori autóversenyzőnek.

Az egyik ilyen esetben Leno megkérdezte, hogy hiányzik-e neki a versenyzés, amire Patrick így válaszolt: „Nem, tényleg nem.

- Reklám -

Vannak olyan részei, amire visszatekintve azt gondolod, hogy ó, az nagyon jó volt, tudod, érezni az autó határait, az adrenalint, és még csak a show-t is, nem igaz?” – folytatta Patrick.

Minden hétvégén a pályán lenni, a rajongókkal találkozni. Van benne némi romantikus nosztalgikus gondolat. Most olyan dolgokat csinálhatok, mint a nyaralás és a koncertek, és borászkodás.

Az emberek azt kérdezik tőlem, miért van borászatom? A válasz egyszerű: azért van, mert imádok bort inni.

De vissza a pályára! Úgy tűnik, a Vulcan annyira lenyűgözte Patricket, hogy hajlandó lenne gyakrabban visszamenni a versenypályára.

A mellette ülő Jay Leno elismerően nyilatkozott a visszavonult hölgyversenyző vezetési képességeiről, és kijelentette, hogy a Vulcan nyers erejének és dinamizmusának megértése csak egy versenyeken edzett profi számára lehetséges.

A Patrick a Kalifornia déli részén található Willow Springs International Raceway-en kapta meg a lehetőséget, hogy vezethesse a Vulcant.