back to top
vasárnap, június 16, 2024

A legnépszerűbb YouTuber nem akármilyen attrakciót szolgáltatott a Daytona 500-on

Dátum:

Megosztás:

Különleges vendége is volt az idei Daytona 500-nak, méghozzá az egyik legnagyobb internetes szenzáció, MrBeast személyében.

- Reklám -

Jimmy Donaldson, avagy MrBeast 2017-ben futott be az internet legnagyobb videós platformján, és azóta is szenzációhajhász videókkal szórakoztatja követőit. Idén egy igazán különleges módon vett részt a NASCAR idénynyitóján.

- Reklám -

Legújabb videójában a videós különböző repülési élményeket próbált ki, egészen a kemény egy dolláros ártól kezdve egészen félmillió dollárig. Az utolsó előtti tétel egy léghajózás volt, ami önmagában nem tűnik különlegesnek, azonban az útvonalat tekintve már érthető, miért került 300 ezer dollárba az utazás. Történt ugyanis, hogy a NASCAR idénynyitójára mentek el vele.

- Reklám -

A léghajón található – kissé félreérthető, de egyébként teljesen ártatlan – felirattal barátját, Karlt akarta megviccelni, de nem csak maga az üzenet, hanem az is extrán kikezdte Karl idegeit, hogy a Daytona 500 felett elrepülve egy hatalmas embertömegnek mutatták meg azt.

A NASCAR valószínűleg meghálálta a YouTubernek a médiafigyelmet, ugyanis a következő jelenetben MrBeast már egy jubileumi NASCAR dzsekiben feszít.