back to top
péntek, június 21, 2024

A felnőtt filmes sztár visszatérne, de fél, hogy kipécézik

Dátum:

Megosztás:

Az autóversenyzőből lett felnőtt filmes sztár, Renee Gracie még mindig autóversenyezni akar, azonban fél attól, hogy kiközösítik múltja miatt.

- Reklám -

A 27 éves brisbane-i szépség a V8 Supercar bajnokságban versenyzett, mielőtt létrehozta az OnlyFans fiókját, és egy vagyont keresett a csak felnőtteknek szóló tartalmakkal.

- Reklám -

A legutóbbi jelentések szerint Gracie azt fontolgatta, hogy saját csapatot vásárol a bevételeiből.

De egyelőre nyitva tartja a lehetőségeit, és nem zárta ki, hogy a tengerentúlra költözzön, hogy újjáéleszthesse motorsportkarrierjét.

- Reklám -

Jelenleg próbálok valami olyat találni, ami szórakoztató, és biztonságos környezetet nyújt” – mondta Gracie a SunSportnak.

A mentális egészségem fontos számomra, miután saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy a motorsport milyen hatással lehet rá.

Szóval a versenyzéssel kapcsolatos döntést nem fogom félvállról venni. Biztos akarok lenni benne, hogy ez megfelel nekem, azoknak, akikért versenyzem, és a szponzoraimnak.

Ebben a szakaszban még gondolkodom azon, hogy Ausztráliában maradjak-e, vagy a tengerentúlra menjek, ahol úgy érzem, szívesebben látnának.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Renee Gracie 🧂 (@therenee_gracie) által megosztott bejegyzés

Gracie hozzátette, soha sem égett ki az a tűz belőle, ami visszahúzza a versenyzéshez, és egyelőre visszament a gyökereihez.

Nagyon szeretnék újra versenyezni. Vettem egy gokartot, és részt vettem néhány versenyen, hogy megpróbáljak újra belelendülni a dolgokba.

Gracie azonban attól tart, hogy más versenyzők célkeresztjébe kerülhet, akik megpróbálhatják kiszorítani őt versenyekről.

Éppen ezért létfontosságú a megfelelő kategória kiválasztása, amelyben versenyezhet.

Nőként amúgy is mindig célkeresztbe kerültem, így ha visszamegyek a versenyzésbe, biztos vagyok benne, hogy ez akkor is így lesz” – árulta el a versenyzőhölgy.

Szóval egy olyan kategóriát szeretnék választani, ahol az emberek nem azért ütköznek belém, mert az vagyok, aki vagyok.

Csak versenyezni akarok, jól érezni magam, egy csodálatos eseményt szervezni, új emberekkel találkozni és újra a határaimat feszegetni. Ha mindezeket kipipálhatom, akkor nagyon boldog leszek.