kedd, április 16, 2024

A NASCAR felé kacsintgat a felnőtt filmes sztár Renee Gracie

Dátum:

Megosztás:

Az ausztrál online felnőtt szórakoztató Renee Gracie fontolóra vette, hogy Amerikában kezdi újra versenyzői karrierjét.

- Reklám -

Gracie azon gondolkodik, hogy Amerikába költözik és abban az esetben, ha ezt meglépi, saját bevallása szerint rövid időn belül megszerezheti első tapasztalatait a NASCAR-ban.

- Reklám -

Gracie, kétszer indult a Supercars bajnokság kiemelt versenyén a Bathurst 1000-en. Végül a népszerű OnlyFans platformon, a felnőtt szórakoztatóiparban sikerült hírnévre szert tennie, miután a 2017-es szezon után befejezte hazai versenyzői karrierjét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Renee Gracie 🧂 (@therenee_gracie) által megosztott bejegyzés

- Reklám -

A Motorsport.com-nak Las Vegasból adott interjút, miközben Amerikában kereste új székhelyét. „Öt-hat napja vagyok itt, de alaposan megnéztem, hogy van-e olyan hely, amit majd az otthonomnak nevezhetek” – mondta a ‘bűn városából’.

A lehetséges amerikai költözéshez Gracie hozzátette: „Mindenképpen alaposan megnézem, hogy van-e olyan környék, ahol szívesen lennék. Annyi államot látogatok meg, amennyit csak tudok és eldöntöm, hol szeretnék majd letelepedni – vagy pedig ha olyan üzletről van szó, akkor egyszerre három, vagy hat hónapot itt töltök és közben hazamegyek. Mindent számításba veszek és megnézem, hogy mi a lehető legjobb lehetőség számomra.

A 26 éves Gracie azt mondta „mindenképpen” megnézi a NASCAR-ban rejlő lehetőségeket és izgatott a több kategória miatt, amelyekben a jövőben versenyezhetne.

Még soha nem láttam élőben NASCAR-autót, úgyhogy remélem, hogy ezen a hétvégén a NASCAR Experience-en [a Las Vegas Motor Speedway-en] megtehetem” – nyilatkozta Gracie. „Izgalmas egy teljesen új világban lenni és látni, hogyan működnek itt a dolgok, hogyan vélekedik itt a közvélemény az otthonihoz képest.

A motorsport nagy dolog Amerikában Ausztráliához képest, nyilvánvalóan sokkal több ember él itt. Miután végeztem egy kis kutatást úgy gondolom, hogy itt sokkal több lehetőség van, sokkal több kategória és egyéb dolgok, amikért az emberek szenvedélyesen rajonganak, ami izgalmas.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Renee Gracie 🧂 (@therenee_gracie) által megosztott bejegyzés