kedd, április 30, 2024

Annyira lassú Jimmie Johnson pilótája, hogy még a szponzor is belekötött

Dátum:

Megosztás:

Nem volt eddig jó szezonja a NASCAR-legendák által vezetett Legacy Motor Clubnak, olyannyira, hogy még a szponzor sem ment el emellett szó nélkül.

- Reklám -

A csapat (akkor még Petty GMS néven) ugyan bíztató jeleket produkált 2022 második felében, és Erik Jones révén győzni is tudtak, eddig idén úgy tűnik, Jimmie Johnson érkezésével sem léptek előrébb.

- Reklám -

Az egyik autó szponzora, a Wendy’s kiváló alkalmuk, mivel az Egyesült Államokban oly népszerű „nemzeti” napok közül április 12 és 14 között rendezték meg a Nemzeti Oltogatás „Napját”. Az étteremlánc pedig amúgy is arról híres, hogy a közösségi médiás csapatuk nem riad vissza egy-két éles szótól.

„Kár, nem is tudom, miért vágtad le a lófarkad. Nincs különbség a kinézetedben, mert úgysincs mögötted senki.” kapta meg Gragson az oltást a TikTokon.

- Reklám -

Tény, hogy a tavaly Xfinity Seriesben nyolc győzelmet is szerző Gragson eddig nem tudta beváltani az ígéretet, eddig csak kétszer került a legjobb 20-ba nyolc verseny alatt. Ezzel a bajnokság 30. helyén áll, mindössze két teljes szezonos versenyzőt megelőzve, akik közül az egyik a 75 pont büntetéssel rendelkező Justin Haley.

Jimmie Johnson elismerte, nem ott tart a csapat, ahol szeretné, ez is csak megnehezíti Gragson első teljes évét.

A legnépszerűbb YouTuber nem akármilyen attrakciót szolgáltatott a Daytona 500-on