back to top
kedd, április 30, 2024

Az őrült előzési manőver bemutatója másik bajnokságban is kipróbálná magát

Dátum:

Megosztás:

A NASCAR Sprint Cup tavalyi kiírásának ezüstérmesét, Ross Chastaint többen kapcsolatba hozták az IndyCarral. Az érintett pilóta reagált a felvetésre.

- Reklám -

A szóbeszédet az indította el, hogy a Daytona 500-on rajthoz álló IndyCar-pilóta, Conor Daly a podcast-jében arról beszélt, Chastain-nel nemcsak beszélgetett saját bajnokságáról, hanem érdeklődést is mutatott iránta és kérdéseket kapott tőle.

- Reklám -

Chastaint a NASCAR előző versenyének helyszínén, Las Vegasban kérdezték meg, tényleg a váltáson töri-e a fejét. Erre azt felelte, egy ideig még biztos a NASCAR a prioritás nála, de nem ódzkodik attól, hogy más jellegű kihívásokban is részt vegyen. „Ki akarok lépni a komfortzónámból – jelentette ki. – Minden bajnokság más, mindenki máshogy jut el az adott sorozatokba, és ezt én is ki akarom próbálni.

Egyértelműen komolyan beszélgettünk [Daly-vel]. A mi szimulátorunk közvetlenül a Chevy IndyCar szimulátora mellett található, ezért hetente találkozom az ott dolgozókkal. Csupán feltettem néhány engem érdeklő kérdést.

- Reklám -

[Daly] sok tanácsot adott, ezek egy része valószínűleg inkább eltántorít a váltástól, de némelyik azt mondatta velem, hogy egy nap talán bevállalom. Nyitott lennék rá, de nem, nincsenek konkrét terveim. Csak kérdezgettem.

A NASCAR csúcskategóriájának hétszeres bajnoka, Jimmie Johnson is eltöltött nemrég két szezont az Egyesült Államok első számú formaautós bajnokságában, bár egy 5. és egy 6. helyet leszámítva nem ért el kiemelkedő eredményeket.