szombat, május 28, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
KezdőlapRoad to IndyLindsay Brewer túl van ÉLETE ELSŐ ovál tesztjén

Lindsay Brewer túl van ÉLETE ELSŐ ovál tesztjén

- Hirdetés -

Lindsay Brewer jövő héten kezdi meg szezonját az Indy Pro 2000 bajnokságban, azonban előtte még beiktatott egy ovál tesztet.

Brewer az indianapolisi Lucas Oil Raceway-en tesztelte az Indy Pro 2000-es autóját.

- Hirdetés -

A hölgyversenyző bár oválon már tesztelt stock car-t, nyílt karosszériás autóban még nem tapasztalhatta meg az oválversenyzés savát-borsát.

A fiatal pilóta elmondta a videóban, hogy a legnagyobb problémája a kezeivel volt, ugyanis nehezen bírta fizikailag a megpróbáltatásokat.

- Hirdetés -

A 25 éves versenyző hozzátette: “Ez egy őrült élmény volt számomra, mivel hatalmas leszorítóereje van ennek az Indypro autónak.

Lindsay Brewer első Indy Pro 2000 versenyét április 30-án futja majd az Exclusive Autosport színeiben a Barber Motorsport Parkban.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss