szombat, április 20, 2024

A legjobb rádióbeszélgetések a Charlotte 600-ról

Dátum:

Megosztás:

Rendkívül izgalmas és fordulatos Charlotte 600-on vagyunk túl, most pedig kicsit betekinthetünk a kulisszák mögé.

- Reklám -

A NASCAR hétről hétre kiválogatja csapatok és a pilóták közt zajló legérdekesebb társalgásokat. Rengeteg apró információt lehet így becserkészni, miközben egy-egy humoros párbeszéd is napvilágra kerül ez által.

- Reklám -

Rögtön a futam elejéről kapjuk az első csemegét, ahol Doug Campbell megkéri Austin Cindricet, hogy adjon egy kis visszajelzést az autó egyensúlyáról, aki pedig világosan azonnal válaszolt: „NEM JÓ!

Daniel Suarez beszélgetését is hallhatjuk a Kyle Busch incidens kapcsán, amiről egyébként podcastunkban is kifejtettük véleményünket. „Nem én törtem össze! Nem éreztem, hogy egyáltalán hozzáértem volna!” – mondta Suarez, miután Kyle Busch megpördült. „Csak próbált veled menni. Nem sikerült neki, szóval tekints előre, vezeted a futamot” – jött a válasz Travis Mack csapatfőnöktől.

- Reklám -

Kurt Busch nem volt boldog, amikor a Ryan Blaney által okozott balesetben teljesen összetörte autóját. „*** szánalmas. Láttam a balesetet, próbáltam lassítani, de *** nem hiszem el, az autó teljesen megsemmisült.” – mondta Busch.

Brad Keselowski egy fokkal higgadtabban vette tudomásul, hogy Busch-hoz hasonlóan pórul járt. „Bocs ezért srácok, nem volt hova mennem.

Érdekes megfigyelni, hogy a csapatok sincsenek rögtön képben egy-egy váratlan esemény után. A véghajrában történt tömegbalesetet követően Harvick érdeklődött csapatánál. „Vége van?” Majd jött a válasz a Tim Fedewától, a spottertől „Ki tudja? Szerintem nincs.

Valóban nem volt, a harmadik hosszabbítást követően végül csapattársát Kyle Buscht legyőzve, némi meglepetésre Denny Hamlin ünnepelhetett. „Nem hiszem el!” – mondta örömében Hamlin.