csütörtök, június 1, 2023

Kemény testedzéssel készül Lindsay Brewer második idei versenyére

Date:

Share:

Hétvégén rendezik az Indy Pro 2000-es szezon újabb fordulóját Road American, az IndyCar betétfutamaként, ahol ott lesz ismét Lindsay Brewer is.

- Advertisement -

Brewer Indianapolisban teljesítette első teljes hétvégéjét, és fantasztikus versenyzést mutatott be élete első Indy Pro 2000-es futamán, aminek köszönhetően a káoszt kikerülve végül a 8. lett.

- Advertisement -

Road America persze teljesen más kihívást fog jelenteni a fiatal versenyzőhölgynek, hiszen egy hosszú, dimbes-dombos pályáról van szó.

Itt a versenyhétvége! Éppen Road America felé tartunk, hogy a Road to Indy Indy Pro 2000-es versenyén induljunk a hétvégén a Exclusive Motorsporttal. Gyerünk!” – írta instagramján Brewer.

Persze nem lazsált a két verseny közötti szünetben sem a sofőr, és keményen edzett az eseményre való felkészülésként.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lindsay Brewer (@lindsaymariebrewer) által megosztott bejegyzés

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.