csütörtök, június 8, 2023

Íme Lindsay Brewer Indy Pro 2000 tesztje – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Lindsay Brewer szezonja április végén kezdődik a Barber Motorsport parkban, most még azonban Dél-Karolinában tesztelt.

- Advertisement -

Brewer egy kis kulisszák mögötti betekintést enged tesztjére, ahol több más típusú autóval is együtt körözött.

- Advertisement -

Bár több autó élesben versenyzett, a hölgyversenyző autója nem volt homologizálva az eseményre, így ő csak gyakorlásként gurulhatott ki a pályára.

Nagyon jól éreztem magam az autóban. Az egész napot meg tudtam tenni minden nagyobb fájdalom nélkül, úgyhogy a fizikális szintem is fejlődik. Ezért edzek minden nap év eleje óta” – mondta a teszt után Lindsay Brewer.

A 24 éves versenyző ezután azzal viccelődött, hogy azért van az amerikai zászló felrakva az autó belsején, mert az segít a tapadásban.

A videóban fedélzeti kamerás felvétel is látható, és aki eddig nem ismerte a Carolina Motorsports Park-ot, annak bizony meglepetést okozhat, hogy mennyire technikás pályáról van szó.

Az alakulat a második tesztnapra változtatott a gép beállításain, ezek azonban nem váltak be, így a „versenyre” visszaálltak az eredeti állapotra.

Éppen ezért kijelenthető, hogy ez egy tökéletes teszthelyszín volt Lindsay Brewer és csapata számára az áprilisi barberi szezonkezdet előtt.

Brewer ugyanakkor hozzátette, hogy az éles bevetés előtt még 6 tesztnapot fog eltölteni az Indy Pro 2000-es autóban.

Az Indy Pro 2000 Barber Motorsport Park-i fordulóját április 30-án és május 1-én rendezik majd az IndyCar betétfutamaként.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.