back to top
kedd, május 21, 2024

William Byron soha nem tenne olyan csúfságot, mint Denny Hamlin

Dátum:

Megosztás:

William Byron nemrégen egy interjúban kijelentette, hogy ő soha sem rontaná el egy másik versenyző ünneplését – mint Denny Hamlin tette.

- Reklám -

Még mindig a 2021-es Martinsville-i események állnak sokszor a beszélgetések központjában, amikor Alex Bowman, vagy Denny Hamlin szóba kerül.

- Reklám -

William Byron múlt héten domináns győzelmet aratott Martinsville-ben, de a végén közel volt ahhoz, hogy Joey Logano kilökje őt. Vajon a 24-es autó sofőrje hogyan reagált volt arra, ha ez megtörténik vele?

Azt hiszem, tavaly történt ilyen néhányszor” – mondta Byron válaszában. „Azt hiszem valószínűleg nem így reagálnám le, mert utána hülyének érezném magam. Nem akarok útban lenni, és nem akarom azt, hogy rólam szóljon minden.

- Reklám -

Óriási lövések dördültek el ezzel Denny Hamlin irányába, bár kérdéses, hogy a Joe Gibbs-es versenyző egyáltalán olvassa-e majd ezt az interjút.

William Byron az interjúban azt is elmondta, szerinte miért javult fel ennyire az ő, és csapata, a Hendrick Motorsports teljesítménye – persze részleteket nem árult el.

„Rájöttünk, hogy mi az, ami gyorssá teszi a Next Gen-t. Ez az új autó egy lehetőség volt számunkra, hogy újraindítsunk dolgokat és egyfajta új megközelítést alkalmazzunk, és úgy érezzük, hogy ez tényleg kifizetődött számunkra” – nyilatkozta Byron a martinsville-i futam után.

Következik a hétvégén Bristol Dirt, ahol az eredményekből messzemenő következtetéseket nem lehet majd levonni, de ha itt is gyors lesz a Hendrick Motorsports, akkor felmerül a kérdés: Hol lehet megverni őket?