back to top
hétfő, május 20, 2024

Videó: Csapattársak csattantak a szabadedzésen

Dátum:

Megosztás:

Elképesztően rosszul indult a NASCAR Truck Series-ben induló Young Motorsports hétvégéje a Bristol Dirt pályán.

- Reklám -

Kaz Grala (02-es autó) és Austin Dillon (20-as autó) Chevrolet Silveradója is komoly sérüléseket szenvedett a Truck Series szombati utolsó edzésén történt incidens után a Bristol Motor Speedway-en.

- Reklám -

A baleset, amely nem Grala vagy Dillon miatt következett be, akkor kezdődött, amikor Jack Wood – aki a GMS Racing 24-es rajtszámú versenyautóját vezette – a kettes kanyar közepén megpördült.

Néhány másodperc elteltével Dillon a pálya külső oldalára menekült, hogy kikerülje a lelassuló autót, amikor Young Motorsports-os csapattársa, Grala nekicsapódott az autója hátuljának.

- Reklám -

A TobyChristie.com információ szerint a Young’s Motorsports a szombati kvalifikációs futamok előtt megpróbálja megjavítani mind a 02-es, mind a 20-as számú kamiont.

Grala, aki a baleset után beszélt a FOX-nak, elmondta, hogy a csapatnak csak egy tartalék autója van, és az nem „dirt kész”, ezért megpróbálják mindkét gépet megjavítani.

A mai nap eseményei magyar idő szerint 22:30-kor indulnak majd meg. Ekkor először a Truck Series fog kvalifikációs versenyeket futni, később pedig éjfél magasságában jönnek majd a Cup Series autói.

A nap a hajnali 2 órakor rendezett Truck versenyben csúcsosodik majd ki.