back to top
hétfő, május 20, 2024

Ezúttal Chase Elliott teszi majd tiszteletét a Truck Series-ben

Dátum:

Megosztás:

Chase Elliott, a NASCAR Cup Series 2020-as bajnokae a Spire Motorsports színeiben indul szombaton, Bristolban.

- Reklám -

A NASCAR legnépszerűbb versenyzője lesz a negyedik pilóta, aki a csapat NASCAR Camping World Truck Series nevezésével indul az idei szezonban Austin Hill, Alex Bowman és William Byron után.

- Reklám -

Az elsődleges szponzoráció a HendrickCars.com-tól érkezik, míg a NAPA Auto Parts, Elliott NASCAR Cup Series-ben szereplő horgonyzó partnere, társszponzorként jelenik meg a gép fedélzetén.

A hétvégén Bristolban a 7-es Chevy Silverado-t fogom vezetni, és már nagyon várom” – mondta Elliott. „Ezekkel az autókkal mindig nagyon jó mókának tűnik a salakon való versenyzés.”

- Reklám -

Ez a csapat idén remek futamokat teljesített, és rövid idő alatt egy stabil programot hozott össze. Izgatottan várom, hogy lássam, mire leszünk képesek szombat este.

Elliott csak egy lesz azon négy Cup Series versenyző mellett – Joey Logano, Harrison Burton és Austin Dillon – akik a NASCAR Camping World Truck Series szombati versenyén is rajthoz állnak.

Az a lehetőség, hogy egy olyan kaliberű tehetség, mint Chase Elliott, a NASCAR Cup Series bajnoka a Spire Motorsports színeiben versenyezzen a Bristol Motor Speedwayen, hihetetlen lehetőség a NASCAR Camping World Truck Series csapatunk számára” – magyarázta Jeff Dickerson, a Spire Motorsports társtulajdonosa.

Chase egy generációs tehetség, aki bármikor képes győzni, amikor csak a versenyautó volánja mögé ül. A sportág minden szintjén nyert már, és rendkívül szerencsések vagyunk, és nagyra értékeljük, hogy beleegyezett, hogy a mi autónkat vezesse.

William Byron – Elliott csapattársa a NASCAR Cup Series-ben – a Martinsville Speedway-en megrendezett múlt heti futamon a 32. helyről indulva szerezte meg a Spire Motorsports első győzelmét a szériában.