back to top
szombat, július 20, 2024

Végre fény derült Kyle Busch hatalmas bakijára – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Ross Chastain és AJ Allmendinger sztorija elterelte a figyelmünket arról a tényről, hogy Kyle Busch az utolsó körben kétszer is megpördült.

- Reklám -

Kyle Busch végig jó helyeken autózott vasárnap a COTA-n, sőt ha a versenynek egy körrel hamarabb van vége, akkor top5-ben végzett volna. Végül nem így lett.

- Reklám -

A 18-as rajtszámú autó – ahogy a csapatrádión Busch leírta – semmit sem akart rendesen csinálni. Ennek ellenére a verseny korai szakaszában a 12. helyen haladt, mielőtt a 10. körben Chase Elliott kiforgatta.

Miután a megforgás miatt a mezőny végére esett vissza, Busch a verseny hátralévő részében tisztán versenyzett, és az utolsó körökben az ötödik helyen találta magát. Az utolsó körben azonban minden drámai fordulatot vett, hiszen Busch kétszer is megpördült.

- Reklám -

Bár a NASCAR on FOX közvetítőcsapata egyszer megemlítette, hogy a 18-as autó megpördült az utolsó körben, soha nem volt semmilyen visszajátszás a történtekről.

Most, amikor felkerült az autó belső kamerás felvétele a videómegosztókra, akkor derült ki, hogy pontosan mi történt a kétszeres Cup Series bajnokkal az utolsó körben.

Amint látható, a JGR versenyzője az ötödik helyen haladva megpördül, majd amikor megpróbál visszailleszkedni a forgalomba, a kétszeres NASCAR Cup Series bajnokot ismét megfordítják, ezúttal az újonc Harrison Burton a ludas.

A sok megpördülés után Kyle Busch végül a 28. helyen végzett.