csütörtök, április 18, 2024

Chastain kiakadt: Denny Hamlin ne beszéljen a nevünkben

Dátum:

Megosztás:

Ross Chastain és Denny Hamlin rivalizálása nem csak a pályán, hanem a pályán kívül is folytatódik, miután a Trackhouse versenyzője kiakadt riválisára.

- Reklám -

Ross Chastain nem nagyon ért egyet Denny Hamlin legutóbbi kritikájával a NASCAR vezetésével kapcsolatban.

- Reklám -

A Joe Gibbs Racing versenyzője nagyon nyíltan beszélt a Nex Gen autó biztonsági problémáiról. Miután két versenyző is agyrázkódást szenvedett, Hamlin kritizálta a NASCAR vezetőségét, sőt a Next Gen autó teljes újratervezését követelte.

Az autót újra kell tervezni. Teljes újratervezésre van szükség. Úgy értem, még mindig lehet majd Next Gen-nek hívni, de újra kell tervezni. Mindenhol át kell tervezni – elöl, középen, hátul, a versenyben. Az egészet át kell tervezni” – mondta Hamlin.

- Reklám -

Bár Hamlin biztonsági aggályaival számos más versenyző is egyetértett, de úgy tűnik, hogy a NASCAR vezetésével szembeni kritikája nem mindenkinek jött be.

Ross Chastain azon a véleményen van, hogy a NASCAR célja mindig a biztonságra való törekvés, amit sosem lehet maradéktalanul elérni, mert mindig van mit javítani.

Azonban azt is hozzátettette, hogy Denny Hamlin nem beszélhet a nevükben.

Nekünk nem kell szócső. Nem értünk egyet mindenben” – mondta Chastain. „Nekünk is megvannak a saját gondolataink.

Néha a kevesebb több, és sokszor jobb csendben maradni. Túl sok a beszéd. A NASCAR folyamatosan törekszik a biztonság javítására, persze mindig van hova javulni.