szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARTyler Reddick hatalmas balesete a Charlotte-i teszten - VIDEÓ

Tyler Reddick hatalmas balesete a Charlotte-i teszten – VIDEÓ

- Hirdetés -

Zajlik a NASCAR új, NextGen autójának tesztje Charlotte-ban, azonban a tanulási görbe nem minden versenyzőnek megy egyszerűen.

Mint korábban megírtuk, a NASCAR Cup Series Next Gen névre keresztelt következő generációs autójával az elmúlt hónapok során több probléma is volt, melynek köszönhetően a NASCAR intenzív tesztsorozatba fogott.

- Hirdetés -

Az autó jelenlegi legnagyobb problémája az, hogy egyik pillanatról a másikra úgy csúszik meg az autó, hogy lehetetlen korrigálni.

Ez történt a nap korábbi részében Ricky Stenhouse Jr.-al, ő még megúszta egy egyszerű kipördüléssel, Tyler Reddick viszont a pit bejáratnál elhelyezett homokkal feltöltött védő falba csapódott.

- Hirdetés -

Az autó kiállta a próbát, hiszen nemhogy Reddick épségben maradt, de az ütközés után még vissza is tudta vezetni azt a garázsba.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss